آموزش تهیه تارت میوه با کرم خوشمزه و مجلسی /کیک و شیرینی

آموزش تهیه تارت میوه با کرم خوشمزه و مجلسی /کیک و شیرینی

آموزش تهیه تارت میوه با کرم خوشمزه و مجلسی /کیک و شیرینی

آموزش تهیه تارت میوه با کرم خوشمزه و مجلسی /کیک و شیرینی

تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌ شود

آموزش تهیه تارت میوه با کرم خوشمزه و مجلسی /کیک و شیرینی

روی تارت‌ها باز است و از ماده اصلی شیرینی (خمیر) تشکیل نشده است. در تارت‌ ها خمیر شیرینی، خمیر بریزه است. ماده روکش یا پرکننده تارت‌ ها ممکن است شیرین، مثل میوه‌ جات باشد

 

مواد لازم

 

● خمير كره نرم شده در هواي آزاد ١٠٠ گرم

● شكر ٨٠ گرم

● تخم مرغ يك عدد

● آرد ٢٠٠ گرم

● وانيل يه قاشق چايخوري

● نمك : یه کوچولو

آموزش تهیه تارت میوه

آموزش تهیه تارت میوه با کرم خوشمزه و مجلسی /کیک و شیرینی

طرز تهيه

 

آرد و شكر + وانيل و نمک رو با هم مخلوط كرده بعد كره تكه تكه شده رو اضافه ميكنيم و با دست مخلوط كرده تا به شكل پودر سوخاری در بیاد سپس وسط مواد رو گود كرده و تخم مرغ رو اضافه ميكنيم و خوب مخلوط ميكنيم تا خمير لطيفي بدست بياید

 

اگر دیدید خمير سفته و منسجم نمیشود، ميتونيد دو قاشق غذا خوري آب اضافه كنيد و باز هم اگر ديدید خمير چسبنده اس و به دست ميچسبد ، مقداری آرد اضافه ميكنيد تا جایی كه خمير به دست نچسبد ، و خوب ورز ميدهیم

 

سپس خمير رو توی يه كيسه فريزر گذاشته و به مدت نيم ساعت توی يخچال ميگذاريم و بعد از مدت ذكر شده خمير رو ورز ميديم و كمي قالب رو چرب ميكنيم و خمير آماده شده رو توی قالب مخصوص ميذاريم و با چنگال چندتا سوراخ سوراخ ميكنيم تا خمير پف نكند و روی خمير رو با كاغذ روغنی پوشنده و روی اون نخود يا سنگ ريز تميز گذاشته تا خمير پف نكند و فر رو كه از قبل روشن ميكنيم با دماي ١٨٠ درجه به مدت نيم ساعت باز هم با ديد چشم مواظب باشيد تا خوب طلايی رنگ شود

آموزش تهیه تارت میوه

تارت كه پخته شد وقتي سرد شد از توي قالب در مياريم وبعد كرم مخصوص (طز تهیه پایین) را روش می ماليم و بعد ميو های مورد نظرتون رو می چينيد روی تارت و روی ميوه ها برليو يا ژلاتين ميزنيم

 

مواد لازم كرم تارت

 

● شير يه ليوان فرانسوی

● كره 5 گرم يا دو قاشق چايخوری

● شكر پنج قاشق غذا خوری

● آرد ذرت دو قاشق غذا خوری

● زرده تخم مرغ يك عدد

● وانيل يه قاشق چايخوری

● نمك يه كوچولو

آموزش تهیه تارت میوه

طرزتهيه كرم تارت

 

ابتدا زرده تخم مرغ رو با نصف مقدار شكر و آرد ذرت خوب مخلوط كرده ( شبيه پودر سوخاري شود) و بعد بقيه شكر رو با وانيل و نمك و شير و كره رو به همراه مخلوط ( زرده تخم مرغ ، آرد ذرت ) خوب مخلوط ميكنيم و بعد روي حرارت ملايم گذاشته و مرتب هم ميزنيم تا مواد ضخيم بشود و به شكل كرم در بياد و از روي حرارت بر ميداريم زماني كه از اون داغي اوليه خارج شد روی تارت ميزنيم

 

 

منبع: فتوکده

Be the first to comment

پاسخی بگذارید