آموزش تهیه دلمه به خانگی خوشمزه /انواع دلمه

آموزش تهیه دلمه به خانگی خوشمزه /انواع دلمه

آموزش تهیه دلمه به خانگی خوشمزه /انواع دلمه

 

آموزش تهیه دلمه به خانگی خوشمزه /انواع دلمه

طرز تهیه دلمه به :

پیاز و گوشت چرخ کرده و زردچوبه و فلفل سیاه یک قاشق رب را تفت دادم، لپه خیس خورده را حدود دو ساعت گذاشتم بپزد، سپس برنج را یک ساعت خیس کردم ١٠ دقیقه داخل آب جوش جوشاندم. لپه، برنج، (کشمش، زرشک، گردو خرد شده) هرکدام در صورت تمایل، را به مخلوط گوشت اضافه کنید و کمی تفت بدهید.

 

سر بِه را جدا کنید داخل آن را با قاشق چایخوری آرام خالی کنید  (طوری که به سوراخ نشود) داخل بِه را از مواد پر کنید و سرش را بگذارید. و سپس داخل سس بگذارید.

 

طرز تهیه سس دلمه به :

پیاز را سرخ کنید و زردچوبه و دو قاشق پر رب را سرخ کنید و فلفل و نمک و کمی پودر دارچین، آلو خیس خرده، مقداری از بِه را که از داخلش خارج کردید، سرکه و کمی شکر (اگر می خواهید ملس شود) را اضافه کنید آب بریزید تا سس بجوشد. بِه های پرشده را داخل سس بگذارید (نصف بِه داخل سس باشد) تا حدود ۴۵ دقیقه بپزد، موقع سرو دلمه ها کمی جعفری خرد شده روی بِه بریزید.

 

نکته برای تهیه دلمه به :

* وقتی به را خالی کردید داخل کمی سرکه و آب بگذارید تا سیاه نشود.

* می توانید سبزی را هم داخل مواد بریزید و سرخ کنید.

 

سفر به کرمانشاه ,نهمین شهر پرجمعیت کشور /راهنمای سفر به استان کرمانشاه

روستای شالان با پیشینه کهن تاریخی

آشنایی با طاق بستان ,از مکانهای تاریخی و هنری +تصاویری زیبا از طاق بستان

آشنایی با دریاچه زیبای شورابیل اردبیل

راز جوان ماندن پوست ، مصرف لبو

سفر به زیباترین گردنه جهان و بهشت آسیا

نکاتی مهم در خرید و نگهداری پیاز

چهل حدیث امام عسکری : چهل احادیث مختلف از امام حسن عسکری

خواص و مضرات و طبع گیاه بید : خواص پوست و عرق بید

آشنایی با دریاچه زیبای شورابیل اردبیل

روستای شالان با پیشینه کهن تاریخی

منبع: آکاایران

پاسخی بگذارید