آموزش تهیه مارمالاد کیوی با پودر ژلاتین /انواع دسر

آموزش تهیه مارمالاد کیوی با پودر ژلاتین /انواع دسر

آموزش تهیه مارمالاد کیوی با پودر ژلاتین /انواع دسر

آموزش تهیه مارمالاد کیوی با پودر ژلاتین /انواع دسر

آموزش تهیه مارمالاد کیوی با پودر ژلاتین /انواع دسر

مواد لازم مارمالاد کیوی با پودر ژلاتین :

 

مواد لازماندازهمقدار / کالری
کیوی 500 گرم100 گرم / 49 کالری
شکر 500 گرم100 گرم / 400 کالری
آب یک پیمانه100 گرم / 0 کالری
پودر ژلاتین یک قاشق مرباخوری100 گرم / 338 کالری

 

روش تهیه مارمالاد کیوی با پودر ژلاتین :

*.کیوی ها را پوست کنده و در مخلوط کن به صورت پوره در می آوریم بعد با آب مخلوط کرده.

*. روی حرارت می گذاریم تا چند جوش بزند. سپس شکر را اضافه نموده و می گذاریم.

*. شکر حل شود و شربت به خورد کیوی برود. پودر ژلاتین را که به صورت «بن ماری»آماده کرده ایم.

*. به مارمالاد اضافه می کنیم و پس از مخلوط کردن از روی حرارت برمی داریم.

 

خواص کیوی :

*. متأسفانه آنزیمهای کیوی در معده به وسیله اسید معده از بین می رود. اما اسید معده بعد از خوردن غذاهای گوشتی و لبنی زیاد مقداری خنثی می شود و آنزیمهای کیوی می توانند مدت کوتاهی فعالیت کنند و این زمان کافی است تا مواد پروتئینی در اثر این آنزیمها به قطعات کوچکتری تجزیه شوند و این امر عمل هضم غذاهای سنگین را در معده و روده آسانتر می کند.

 

 

سفر به کرمانشاه ,نهمین شهر پرجمعیت کشور /راهنمای سفر به استان کرمانشاه

روستای شالان با پیشینه کهن تاریخی

آشنایی با طاق بستان ,از مکانهای تاریخی و هنری +تصاویری زیبا از طاق بستان

آشنایی با دریاچه زیبای شورابیل اردبیل

راز جوان ماندن پوست ، مصرف لبو

سفر به زیباترین گردنه جهان و بهشت آسیا

نکاتی مهم در خرید و نگهداری پیاز

چهل حدیث امام عسکری : چهل احادیث مختلف از امام حسن عسکری

خواص و مضرات و طبع گیاه بید : خواص پوست و عرق بید

شربت سینه خانگی با پیاز و عسل

آشنایی با دریاچه زیبای شورابیل اردبیل

گیاه پنج انگشت : خواص ، مضرات و طبع گیاه پنج انگشت

گیاه گزنه : خواص و مضرات و نحوه مصرف گیاه گزنه

منبع: آکاایران

Be the first to comment

پاسخی بگذارید