آموزش تهیه هویج پلوی خوشمزه / از قدیمی ترین پلوهای ایرانی

آموزش تهیه هویج پلوی خوشمزه / از قدیمی ترین پلوهای ایرانی

آموزش تهیه هویج پلوی خوشمزه / از قدیمی ترین پلوهای ایرانی

آموزش تهیه هویج پلوی خوشمزه / از قدیمی ترین پلوهای ایرانی

هویج پلو یکی از قدیمی ترین پلوهای ایرانی است. هویج پلو بدلیل ماهیت شیرین هویج، ممکن است برخی افراد را از خود دور کند اما بسیاری از افراد طعم خاص آنرا دوست دارند. در ادامه طرز تهیه هویج پلو را خواهید دید.

آموزش تهیه هویج پلوی خوشمزه / از قدیمی ترین پلوهای ایرانی

مواد لازم:

  • برنج
  • مرغ
  • پیاز
  • هویج خلال شده
  • خلال پوست پرتقال
  • زعفران دمکرده
  • روغن
  • ۵ پیمانه
  • ۱ کیلو
  • ۱ عدد
  • ۵۰۰ گرم
  • یک دوم پیمانه
  • ۳ قاشق سوپ خوری
  • یک دوم پیمانه

طرز تهیه:

گام اول: برنج را پاک کرده، بشویید و حدود ۵ ساعت خیس کنید.
گام دوم: مرغ را بشویید و باز پیاز و آب بپزید. کمی زعفران به آن اضافه نمایید و بگذارید آب آن گرفته شود.
گام سوم: هویج خلالی را با کمی روغن تفت دهید تا نیم پز شود. سپس خلال پرتقال شیرین شده را به آن بیفزایید.
گام چهارم: بعد از انجام مراحل بالا برنج را آبکش کنید. کف قابلمه را کمی روغن بریزید و سیب زمینی های ورقه ای را یا نان لواش بگذارید. خلال هویج و پرتقال  را لا به لای برنج بریزید. کمی زعفران دم کرده و روغن نیز روی برنج بریزید. درب قابلمه را بگذارید و برنج را دم کنید.
گام پنجم: پس از پخت برنج آن را در یک ظرف زیبا و بزرگ ریخته و سرو نمایید.
امیدوارم تجربه لذت بخشی را از تهیه هویج پلو داشته باشید.

سفر به کرمانشاه ,نهمین شهر پرجمعیت کشور /راهنمای سفر به استان کرمانشاه

روستای شالان با پیشینه کهن تاریخی

آشنایی با طاق بستان ,از مکانهای تاریخی و هنری +تصاویری زیبا از طاق بستان

آشنایی با دریاچه زیبای شورابیل اردبیل

راز جوان ماندن پوست ، مصرف لبو

سفر به زیباترین گردنه جهان و بهشت آسیا

نکاتی مهم در خرید و نگهداری پیاز

چهل حدیث امام عسکری : چهل احادیث مختلف از امام حسن عسکری

خواص و مضرات و طبع گیاه بید : خواص پوست و عرق بید

شربت سینه خانگی با پیاز و عسل

آشنایی با دریاچه زیبای شورابیل اردبیل

گیاه پنج انگشت : خواص ، مضرات و طبع گیاه پنج انگشت

گیاه گزنه : خواص و مضرات و نحوه مصرف گیاه گزنه

گیاه پنج انگشت : خواص ، مضرات و طبع گیاه پنج انگشت

گیاه گزنه : خواص و مضرات و نحوه مصرف گیاه گزنه

گیاه پای شیر : خواص ،مضرات و طبع گیاه پای شیر

گیاه گزنه : خواص و مضرات و نحوه مصرف گیاه گزنه

گیاه پای شیر : خواص ،مضرات و طبع گیاه پای شیر

آشنایی با طاق بستان ,از مکانهای تاریخی و هنری +تصاویری زیبا از طاق بستان

سفر به کرمانشاه ,نهمین شهر پرجمعیت کشور /راهنمای سفر به استان کرمانشاه

Be the first to comment

پاسخی بگذارید