آموزش تهیه کردن چیز کیک یخچالی /کیک و شیرینی

آموزش تهیه کردن چیز کیک یخچالی /کیک و شیرینی

آموزش تهیه کردن چیز کیک یخچالی /کیک و شیرینی

آموزش تهیه کردن چیز کیک یخچالی /کیک و شیرینی

زمان آماده سازی
۳۰ دقیقه
زمان پختن
۱۸۰ دقیقه
مناسب برای
۱۰ نفر
وعده غذایی
دسر
۲۰۰ گرم
بیسکوئیت
۲۰۰ گرم
پنیر خامه ای
۲۰۰ گرم
خامه
۱۵۰ گرم
کره
۱۰۰ گرم
شکر
۱ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین
۱/۴ قاشق چای خوری
وانیل
آموزش تهیه کردن چیز کیک یخچالی /کیک و شیرینی

چیزکیک یخچالی از مجموعه دستورغذایی هایی است که بخش آشپزی سایت، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
اگر علاقه مند به پخت یک کیک آسان و خوشمزه هستید ، این دستور را امتحان کنید. یکی از اصول شیرینی پزی در نزد آشپز ها استفاده از حداقل مواد اولیه برای پخت غذا یا یک شیرینی می باشد. این کیک تنها با ۸۵۰ گرم مواد اولیه آماده میشود .

نکاتی درباره تهیه چیزکیک یخچالی:

۱- می توانید از بیسکوییت ساقه طلایی یا نسترن استفاده کنید .

۲- می توانید برای تزیین از هر نوع ژله یا میوه ای استفاده کنید .

 

 

  1. می توانید قالب گرد با قطر ۲۰ سانت هم انتخاب کنید . داخل قالب را دو لایه سلفون بکشید . سپس بیسکویت ها را آسیاب کنید برای راحتی کار بهتر است ابتدا آنها را با دست کمی خرد کنید .
  2. آنها را با کره ای که از قبل بیرون از فریزر گذاشته اید مخلوط کنید . اکنون یک خمیر نسبتا نرمی دارید. این خمیر را ته قالب پهن کنید و با ته لیوان کاملا فشار داده و صاف کنید .بعد داخل فریزر قرار دهید. اکنون مخلوط پنیر را آماده می کنیم ؛ پنیر خامه ای و شکر و وانیل را خوب می زنیم و بعد خامه را به مخلوطمان اضافه می کنیم.
  3. ژلاتین را با ۴ قاشق آب سرد مخلوط می کنیم بعد آن را روی بخار آب می گذاریم ( می توانید روی کتری در حال جوشیدن بگذارید ) یا داخل ماکروفر به مدت ۳۰ ثانیه تا ژلاتین کاملا آب شود و هیچ دانه ای نداشته باشد بعد به آن نصف لیوان آب سرد یا ۴ حبه یخ اضافه می کنیم( می توانید از ژله آماده هم استفاده کنید فقط باید یک بسته را در سه چهارم لیوان حل کنید ). بعد ژلاتین آماده را به مخلوط پنیر اضافه می کنیم .
  4. بهتر است ۳۰ ثانیه با همزن بزنید تا کاملا صاف و یکنواخت شود.قالب را از فریزر خارج کرده ، مخلوطمان را روی بیسکویت ها میریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم و می گذاریم در یخچال ببندد . دسر شما پس از ۳ ساعت آماده است . آن را همراه سلفون از قالب خارج کنید و با احتیاط سلفون را جدا کرده ، در ظرف سروتان قرار دهید . می توانید از انواع میوه مثل آناناس یا توت فرنگی برای تزیین استفاده کنید.

منبع: آشپزباشی

Be the first to comment

پاسخی بگذارید