آموزش تهیه کیک شکلات شف طیبه /انواع کیک و شیرینی

آموزش تهیه کیک شکلات شف طیبه /انواع کیک و شیرینی

آموزش تهیه کیک شکلات شف طیبه /انواع کیک و شیرینی

آموزش تهیه کیک شکلات شف طیبه /انواع کیک و شیرینی

کیک گونه‌ ای شیرینی است که خاستگاه اروپایی دارد

آموزش تهیه کیک شکلات شف طیبه /انواع کیک و شیرینی

اگر چه به باور باستان‌ شناسان این خوراک از زمان‌ های باستان وجود داشته‌ است، اما تصوری که از کیک امروزی وجود دارد و سه ویژگیِ شیرین بودن، سبکی و بافت اسفنجی را در ذهن مجسم می‌ کند، نوعی شیرینی است که از میانه سده هجدهم به وجود آمده‌ است

 

مواد لازم

 

● شكر :  2 ليوان
● آرد : يك و سه چهارم ليوان
● كاكائو : سه چهارم ليوان
● بيكينگ پودر : يك و نيم ق چای خوری
● جوش شيرين : يك و نيم ق چای خوری
● نمك : 1 ق چای خوری
● تخم مرغ : 2 عدد
● شير : 1 ليوان
● روغن مايع : نصف ليوان
● وانيل : 2 ق چای خوری
● آب جوش : 1 ليوان

 

آموزش تهیه کیک شکلات شف طیبه /انواع کیک و شیرینی

طرز تهیه :

 

1 – آرد و بيكينگ پودر و بيكينگ سودا و نمك و كاكائو رو الک ميكنيم و بعد همه رو با شكر خوب ویسک می كنيم (ویسک به هم زنهای فنری دستی می گویند) تمامی مواد خشك بايد به طور كامل با هم مخلوط شوند

 

2- تخم مرغ و روغن و شير و وانيل رو مخلوط ميكنيم، مخلوط مايع كه حسابي هم زديمش رو يكجا توي مخلوط خشک ميريزيم و با درجه متوسط همزن به مدت 2 دقيقه خوب هم ميزنيم تا مواد كاملا مخلوط شوند

 

3- تا اينجاي كار مخلوطمون يه كم سفته حالا يك ليوان آب جوش رو مستقيما از مايكروفر در مياريم و توي مخلوط ميريزيم و هم ميزنيم، قت كنيد رویتان نپاشد

 

4- مخلوطی كه بدست خواهد آمد حسابي روانه ! تو قالب بریزید و به مدت۴۰ الی ۵۰ دقیقه بزارید بپزه و بعد با سیخ چوبی تست بگیرید و اگر پخته بود از فر خارج کنید و بزارید خنک شود، من با خامه پرکردم

 

این کیک بشدت بافت سبک و خوشمزه ای داره ! برای درست کردنش اصلا شک نکنید!

 

 

منبع: فتوکده

Be the first to comment

پاسخی بگذارید