netahgel

سایت خبری، سرگرمی و آموزشی نت آنجل

آموزش تهیه کیک فندق و عسل /آموزش انواع کیک ها

آموزش تهیه کیک فندق و عسل /آموزش انواع کیک ها

آموزش تهیه کیک فندق و عسل /آموزش انواع کیک ها

کیک فندق و عسل یکی از انواع کیک است که در ترکیب آن از مواد پرانرژی فندق و عسل استفاده شده است. به همین دلیل می تواند برای تغذیه دانش آموزان در زمان مدرسه نیز یک انتخاب مناسب باشد.ما برای دستورغذایی امروز خود طرز تهیه این کیک را به شما آموزش می دهیم.  به شما پیشنهاد می کنیم تا برای یک بار هم که شده این کیک را امتحان کنید چراکه وجود ترکیبی فوق العاده از فندق و عسل، قطعا نظرتان را جلب خواهد کرد.

آموزش تهیه کیک فندق و عسل /آموزش انواع کیک ها

زمان آماده سازی
۲۰ دقیقه
زمان پختن
۵۰ دقیقه
مناسب برای
۱۰ نفر
وعده غذایی
دسر
۲۵۰ گرم
کره
۲۲۰ گرم
عسل
۴ عدد بزرگ
تخم مرغ
۱۵۰ لیتر
فندق
۱۵۰ گرم
آرد
۱/۲ قاشق چای خوری
نمک
۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر
۱۰۰ گرم
شکلات تلخ
۱ قاشق چای خوری
کره
۲۰۰ میلی لیتر
خامه

آماده کردن مواد برای تهیه کیک فندق و عسل:
۱- فندق رو آسیاب کنید.
۲- شکلات رو خرد کنید.

کیک فندق و عسل از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور هست که طرز تهیه اون رو برای شما آماده کرده ایم.

  1. از قبل فر رو با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب کمربندی ۲۴ سانتی متری رو با کره چرب کنید و بعد آردپاشی کنید. در کف قالب کاغذ روغنی پهن کنید.
  2. ۲۵۰ گرم کره (به دمای اتاق) رو بزنید تا کمرنگ و خامه ای بشه. عسل رو اضافه کنید و مواد رو خوب با هم ترکیب کنید.
  3. تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و مواد رو هم بزنید و بعد مواد خشک شامل پودر فندق، آرد، نمک و بیکینگ پودر رو اضافه کنید و تا مواد با هم ترکیب بشن اون ها رو هم بزنید. به یاد داشته باشید تا مواد رو بیش از حد هم نزنید.
  4. خمیر رو با قاشق در قالب آماده شده بریزید و سطح روی آن را صاف کنید. کیک رو برای حدود ۴۵ تا ۵۰ دقیقه تا اسفنجی بشه، در فر بپزید.
  5. بذارید تا کیک در قالب کمی خنک بشه و بعد اون رو از قالب خارج کنید و روی توری بذارید تا کاملا خنک بشه.
  6. برای تهیه گاناش، شکلات و ۱ قاشق چای خوری کره رو در ظرفی بریزید. خامه رو در قابلمه کوچکی روی حرارت ملایم گرم کنید. وقتی خامه شروع به قل زدن کرد، اون رو از روی حرارت بردارید و روی ترکیب شکلات و کره بریزید. مواد رو هم بزنید تا شکلات آب بشه. اون رو کنار بذارید تا کمی خنک بشه.
  7. گاناش رو با لیسک روی کیک بکشید و با فندق تزیین کنید

منبع: آشپزباشی

پاسخی بگذارید