آموزش درست کردن بورانی بادمجان / از پیش غذاهای محبوب ایرانی

آموزش درست کردن بورانی بادمجان / از پیش غذاهای محبوب ایرانی

آموزش درست کردن بورانی بادمجان / از پیش غذاهای محبوب ایرانی

آموزش درست کردن بورانی بادمجان / از پیش غذاهای محبوب ایرانی

بورانی بادمجان یکی از پیش غذاهای محبوب ایرانی است. ترکیب بادمجان و ماست ترکیبی متعادل است بطوری که گرمی و خشکی بادمجان با سردی و رطوبت ماست تعدیل می شود. بورانی بادمجان بهتر است با ماست پرچرب یا ماست خامه ای تهیه شود. در ادامه با طرز تهیه بورانی بادمجان آشنا خواهید شد.

آموزش درست کردن بورانی بادمجان / از پیش غذاهای محبوب ایرانی

آموزش درست کردن بورانی بادمجان

مواد لازم:

  • بادمجان قلمی
  • ماست پرچرب
  • نمک و فلفل سیاه
  • سیر
  • ۴ عدد
  • ۵۰۰ گرم
  • به میزان لازم
  • ۳ حبه

آموزش درست کردن بورانی بادمجان

طرز تهیه:

گام اول: بادمجان ها را بشویید و پس از خشک کردن در سینی قرار دهید. بادمجان ها باید درون فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت نیم ساعت کبابی شوند.
گام دوم: پس از اتمام پخت، بادمجان ها را روی تخت آشپزخانه قرار دهید و با چاقو یک برش طولی روی آن ها ایجاد کنید. از این شکاف ایجاد شده داخل بادمجان ها را کاملا خالی نمایید.
گام سوم: پس از خارج نمودن هسته های بادمجان، گوشت باقیمانده بادمجان ها را ساتوری کنید.
گام چهارم: سیر رنده شده را درون تابه ای مناسب به همراه مقداری روغن زیتون تفت دهید و سپس بادمجان های کبابی را به آن اضافه کنید و تفت دهید. در نهایت بگذارید بادمجان ها کاملا خنک شوند.
گام پنجم: در این مرحله باید بادمجان ها را به همراه سیر به ماست اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید.
گام ششم: بورانی بادمجان شما آماده شده است. آن را درون ظرفی زیبا بریزید و با گل هایی از بادمجان تزیین نمایید.
نکته: یکی دیگر از شیوه های تهیه بورانی بادمجان، اضافه کردن سیر و بادمجان بصورت خام و تفت نداده به ماست می باشد.
امیدورام از تهیه بورانی بادمجان لذت برده باشید.

سفر به کرمانشاه ,نهمین شهر پرجمعیت کشور /راهنمای سفر به استان کرمانشاه

روستای شالان با پیشینه کهن تاریخی

آشنایی با طاق بستان ,از مکانهای تاریخی و هنری +تصاویری زیبا از طاق بستان

آشنایی با دریاچه زیبای شورابیل اردبیل

راز جوان ماندن پوست ، مصرف لبو

سفر به زیباترین گردنه جهان و بهشت آسیا

نکاتی مهم در خرید و نگهداری پیاز

چهل حدیث امام عسکری : چهل احادیث مختلف از امام حسن عسکری

خواص و مضرات و طبع گیاه بید : خواص پوست و عرق بید

شربت سینه خانگی با پیاز و عسل

آشنایی با دریاچه زیبای شورابیل اردبیل

گیاه پنج انگشت : خواص ، مضرات و طبع گیاه پنج انگشت

گیاه گزنه : خواص و مضرات و نحوه مصرف گیاه گزنه

گیاه پنج انگشت : خواص ، مضرات و طبع گیاه پنج انگشت

گیاه گزنه : خواص و مضرات و نحوه مصرف گیاه گزنه

گیاه پای شیر : خواص ،مضرات و طبع گیاه پای شیر

گیاه گزنه : خواص و مضرات و نحوه مصرف گیاه گزنه

گیاه پای شیر : خواص ،مضرات و طبع گیاه پای شیر

آشنایی با طاق بستان ,از مکانهای تاریخی و هنری +تصاویری زیبا از طاق بستان

سفر به کرمانشاه ,نهمین شهر پرجمعیت کشور /راهنمای سفر به استان کرمانشاه

منبع: رنگین سفره

Be the first to comment

پاسخی بگذارید