آموزش درست کردن بورانی کدوی خوشمزه / از پیش غذاهای ایرانی

آموزش درست کردن بورانی کدوی خوشمزه / از پیش غذاهای ایرانی

آموزش درست کردن بورانی کدوی خوشمزه / از پیش غذاهای ایرانی

آموزش درست کردن بورانی کدوی خوشمزه / از پیش غذاهای ایرانی

بورانی کدو یکی از پیش غذاهای ایرانی است که در صورت استفاده از ماست کم چرب در آن می تواند به عنوان یکی از پیش غذاهای رژیمی مطرح باشد. برای تهیه این بورانی از کدوی سبز قلمی استفاده می شود. برای خوش مزه تر شدن بورانی کدو بهتر است از ماست خامه ای استفاده شود اما پنیر خامه ای نیز می تواند طعمی دلچسب و متفاوت به بورانی کدو ببخشد. در ادامه با طرز تهیه بورانی کدو آشنا خواهید شد.

آموزش درست کردن بورانی کدوی خوشمزه / از پیش غذاهای ایرانی

مواد لازم:

  • کدو سبز قلمی
  • ماست خامه ای
  • شوید خرد شده
  • زیره سیاه
  • پنیر خامه ای
  • پودر سیر
  • نمک و فلفل سیاه
  • ۲ عدد
  • ۲ پیمانه
  • یک چهارم پیمانه
  • ۲ قاشق چایخوری
  • یک چهارم پیمانه
  • ۱ قاشق چایخوری
  • به مقدار لازم

طرز تهیه:

گام اول: برای تهیه این بورانی، ابتدا باید کدو ها را بدون گرفتن پوست رنده کنید و به ماست خامه ای بیافزایید.
گام دوم: پنیر خامه ای، شوید و پودر سیر، زیره سیاه، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید.
گام سوم: مخلوط را به خوبی هم بزنید و آنرا درون ظرفی زیبا سرو نمایید. بورانی کدوی شما آماده است.
امیدورام از تهیه بورانی کدو لذت برده باشید.

سفر به کرمانشاه ,نهمین شهر پرجمعیت کشور /راهنمای سفر به استان کرمانشاه

روستای شالان با پیشینه کهن تاریخی

آشنایی با طاق بستان ,از مکانهای تاریخی و هنری +تصاویری زیبا از طاق بستان

آشنایی با دریاچه زیبای شورابیل اردبیل

راز جوان ماندن پوست ، مصرف لبو

سفر به زیباترین گردنه جهان و بهشت آسیا

نکاتی مهم در خرید و نگهداری پیاز

چهل حدیث امام عسکری : چهل احادیث مختلف از امام حسن عسکری

خواص و مضرات و طبع گیاه بید : خواص پوست و عرق بید

شربت سینه خانگی با پیاز و عسل

آشنایی با دریاچه زیبای شورابیل اردبیل

گیاه پنج انگشت : خواص ، مضرات و طبع گیاه پنج انگشت

گیاه گزنه : خواص و مضرات و نحوه مصرف گیاه گزنه

گیاه پنج انگشت : خواص ، مضرات و طبع گیاه پنج انگشت

گیاه گزنه : خواص و مضرات و نحوه مصرف گیاه گزنه

گیاه پای شیر : خواص ،مضرات و طبع گیاه پای شیر

گیاه گزنه : خواص و مضرات و نحوه مصرف گیاه گزنه

گیاه پای شیر : خواص ،مضرات و طبع گیاه پای شیر

آشنایی با طاق بستان ,از مکانهای تاریخی و هنری +تصاویری زیبا از طاق بستان

سفر به کرمانشاه ,نهمین شهر پرجمعیت کشور /راهنمای سفر به استان کرمانشاه

منبع: رنگین سفره

Be the first to comment

پاسخی بگذارید