آموزش درست کردن خوراک سیب زمینی و پیاز / آشپزی در خانه 

آموزش درست کردن خوراک سیب زمینی و پیاز / آشپزی در خانه

آموزش درست کردن خوراک سیب زمینی و پیاز / آشپزی در خانه

 

خوراک سیب زمینی و پیاز 

مواد لازم :

سیب زمینی مربع یا مکعب شکل ۴ عدد بزرگ

پیاز نگینی ۲ عدد

روغن به میزان لازم

سیر له شده ۴ حبه

فلفل دلمه ای نگینی ۱ عدد

نمک, زردچوبه و فلفل به میزان لازم

جعفری خرد شده مقداری

طرز تهیه خوراک سیب زمینی و پیاز :

ابتدا سیب زمینی ها را بپزید و بعد آن را به شکل مربع یا مکعبی خرد کنید, در یک تابه نسبتا گود پیازهای نگینی را در روغن و کمی زردچوبه تفت دهید, فلفل دلمه ای را به پیاز نگینی اضافه کرده و تفت دهید, سیر له شده هم اضافه شود, سیب  زمینی ها هم اضافه شود .  نمک و فلفل به میزان لازم اضافه کنید ولی اگر فلفل بیشتر باشد طعم بهتری پیدا می کند. در آخر هم جعفری خرد شده را به مواد داخل تابه اضافه کنید .

در صورت تمایل بجای جعفری از پیازچه خرد شده استفاده نمایید .

 

سفر به کرمانشاه ,نهمین شهر پرجمعیت کشور /راهنمای سفر به استان کرمانشاه

روستای شالان با پیشینه کهن تاریخی

آشنایی با طاق بستان ,از مکانهای تاریخی و هنری +تصاویری زیبا از طاق بستان

آشنایی با دریاچه زیبای شورابیل اردبیل

راز جوان ماندن پوست ، مصرف لبو

سفر به زیباترین گردنه جهان و بهشت آسیا

نکاتی مهم در خرید و نگهداری پیاز

چهل حدیث امام عسکری : چهل احادیث مختلف از امام حسن عسکری

خواص و مضرات و طبع گیاه بید : خواص پوست و عرق بید

شربت سینه خانگی با پیاز و عسل

آشنایی با دریاچه زیبای شورابیل اردبیل

گیاه پنج انگشت : خواص ، مضرات و طبع گیاه پنج انگشت

گیاه گزنه : خواص و مضرات و نحوه مصرف گیاه گزنه

گیاه پنج انگشت : خواص ، مضرات و طبع گیاه پنج انگشت

گیاه گزنه : خواص و مضرات و نحوه مصرف گیاه گزنه

آشنایی با طاق بستان ,از مکانهای تاریخی و هنری +تصاویری زیبا از طاق بستان

گیاه پای شیر : خواص ،مضرات و طبع گیاه پای شیر

گیاه گزنه : خواص و مضرات و نحوه مصرف گیاه گزنه

روستای شالان با پیشینه کهن تاریخی

گیاه پای شیر : خواص ،مضرات و طبع گیاه پای شیر

آشنایی با طاق بستان ,از مکانهای تاریخی و هنری +تصاویری زیبا از طاق بستان

سفر به کرمانشاه ,نهمین شهر پرجمعیت کشور /راهنمای سفر به استان کرمانشاه

منبع: آسمونی 

Be the first to comment

پاسخی بگذارید