netahgel

سایت خبری، سرگرمی و آموزشی نت آنجل

آموزش درست کردن دسر سه رنگ /انواع دسر و شیرینی 

آموزش درست کردن دسر سه رنگ /انواع دسر و شیرینی

آموزش درست کردن دسر سه رنگ /انواع دسر و شیرینی

 

در این مطلب طرز تهیه یک نوع دسر متفاوت را برایتان آورده ایم تا در میهمانی هایتان خاص باشید.
* میزان سرو: 6 نفر

مواد لازم:

  • شکر: یک دوم پیمانه
  • آرد: 2 قاشق سوپ خوری
  • نشاسته ذرت: 3 قاشق سوپ خوری
  • اسانس وانیل: یک قاشق چای خوری
  • شیر: یک لیتر
  • تخم مرغ: یک عدد
  • خامه: 200 میلی لیتر
  • شکلات تلخ (ذوب شده): 100 گرم

مواد لازم لایه پرتقالی:

  • آب پرتقال: 3 پیمانه
  • نشاسته ذرت: 2 قاشق سوپ خوری
  • شکر: یک چهارم پیمانه
 آموزش درست کردن دسر سه رنگ /انواع دسر و شیرینی 
طرز تهیه:

شکر، آرد، نشاسته ذرت، وانیل، شیر و تخم مرغ را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا بپزند و غلظت یابند. ظرف را از روی حرارت بردارید و هم بزنید. خامه را اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را در دو ظرف بریزید و شکلات تلخ ذوب شده را به یکی از آنها اضافه و مخلوط کنید. مخلوط سفید رنگ را در ظرف های سرو بریزید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود. سپس مخلوط شکلاتی را اضافه کرده و در یخچال قرار دهید.

برای تهیه لایه پرتقالی، آب پرتقال، نشاسته ذرت و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا قوام یابند. این مخلوط را در ظرف های سرو بریزید و دوباره آنها را در یخچال قرار دهید تا لایه پرتقالی خودش را بگیرد. سپس سرو کنید.

سفر به کرمانشاه ,نهمین شهر پرجمعیت کشور /راهنمای سفر به استان کرمانشاه

روستای شالان با پیشینه کهن تاریخی

آشنایی با طاق بستان ,از مکانهای تاریخی و هنری +تصاویری زیبا از طاق بستان

آشنایی با دریاچه زیبای شورابیل اردبیل

راز جوان ماندن پوست ، مصرف لبو

سفر به زیباترین گردنه جهان و بهشت آسیا

نکاتی مهم در خرید و نگهداری پیاز

خواص و مضرات و طبع گیاه بید : خواص پوست و عرق بید

شربت سینه خانگی با پیاز و عسل

آشنایی با دریاچه زیبای شورابیل اردبیل

منبع: برترینها 

پاسخی بگذارید