آموزش درست کردن دسر لاوانتین خوشمزه /آشپزی

آموزش درست کردن دسر لاوانتین خوشمزه /آشپزی

آموزش درست کردن دسر لاوانتین خوشمزه /آشپزی

آموزش درست کردن دسر لاوانتین خوشمزه /آشپزی

مواد لازم :

آموزش درست کردن دسر لاوانتین خوشمزه /آشپزی

● كيك اسفنجی يك عدد (با سايز كوچكتر از قالب اصلي)

● كرم – ژله شفاف و ميوه

 

مواد لازم برای کرم : (کرم رو دو برابر کنید تا کم نیاد)

 

● شير يك لیوان

● شکر يك لیوان

● آرد دو قاشق سوپ خوری

● نشاسته دو قاشق سوپ خوری

● پودر ژلاتین سه قاشق مرباخوري که با نه قاشق سوپ خوری آب به روش بن ماری حل میکنيم

● خامه فرم گرفته يك پیمانه

آموزش درست کردن دسر لاوانتین

آموزش درست کردن دسر لاوانتین خوشمزه /آشپزی

آموزش درست کردن دسر لاوانتین

مواد لازم برای ژله بی رنگ :

 

● ورق ژلاتین چهارعدد

● شکر چهار ق

● آب سرد يك لیوان

● اسانس مقداری (يا كلا ي ژله الورا ميذاريم خلاص)

 

نحوی تهیه ژله بی رنگ :

 

چهار ورق ژلاتین رو در آب سرد خیس کرده تا نرم بشه بعد روی بخار کتری گذاشته تا حل بشه سپس شکر و اسانس را اضافه ميكنيم (من از ژله آلوورا که با دو لیوان آب جوش حل کردم استفاده کردم) میوه مثل آناناس حلقه شده پرتقال – کیوی – گیلاسو … و خلال پسته

 

طرز تهیه کرم :

 

آرد + نشاسته + شکر مخلوط کرده شیر سرد را افزوده تا مواد حل بشه از الک رد کرده تا یکدست بشه روی حرارت گذاشته و مدام همزده تا کمی غلیظ بشه ز روی حرارت برداشته و ژلاتین حل شده را افزوده و بعد خامه فرم گرفته رو اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تا یکدست بشه

آموزش درست کردن دسر لاوانتین

حالا دو راه داريم يا از قالب كمر بندي استفاده ميكنيم يا قالب معمولي براي قالب معمولي : کف قالب مقداری ژله بیرنگ ریخته میذاریم تو یخچال تا ببنده بعد میوه های مورد نظرو روی ژله میچینیم و دوباره کم ژله بیرنگ روی میوه ها به آرومی میریزیم و میذاریم تو یخچال تا میوه ها ثابت بشن

 

بعد باقیمانده ژله بیرنگ رو میریزیم روش م میذارید تو یخچال تا ببنده. حالا نصف کرم سرد شده رو میریزیم روش و دوباره تو یخچال تا ببنده کیک رو روی کرم سرد شده ميذاريم و مابقی کرم رو ميريزيم روش و چند ساعت توی یخچال تا کامل خودشو بگیره بعد توی ظرف مورد نظر برميگردونيم . . در مورد قالب كمري مراحل بر عكس

 

 

منبع: فتوکده

Be the first to comment

پاسخی بگذارید