آموزش درست کردن دسر موز و بیسکوییت پتی بور /انواع دسر و کیک

آموزش درست کردن دسر موز و بیسکوییت پتی بور /انواع دسر و کیک

آموزش درست کردن دسر موز و بیسکوییت پتی بور /انواع دسر و کیک

آموزش درست کردن دسر موز و بیسکوییت پتی بور /انواع دسر و کیک

 

موز از نظر طب قدیم ایران معتدل است و خون را غلیظ می كند موز انرژی زیادی دارد و چون نرم هست غذای خوبی برای كودكان و اشخاص مسن محسوب می شود

 

دستور زیر یک دسر خوشمزه و ساده است که امیدواریم لذت ببرید

 

 

مواد لازم

 

● شیر : 2 لیوان

● پودر کاسترد : 2 قاشق غذاخوری سر پر

● شکر : 4 قاشق غذاهوری

● گلاب : 2 قاشق غذاخوری

● بیسکوییت پتی بور : 1 بسته

● گردو : 3 تا 4 عدد

● موز : 1 عدد بزرگ

● زعفرون آبشده : 1 قاشق غذاخوری

● شکلات چیپسی : به مقدار لازم

● خامه و خلال پسته برای تزیین : به مقدار لازم

 

آموزش درست کردن دسر موز و بیسکوییت پتی بور /انواع دسر و کیک

 

طرز تهیه

 

ابتدا شیر، پودر کاسترد ، زعفرون ، شکر و گلاب رو با هم خوب مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و بعد از روی حرارت بر میداریم

 

بیسکوییت ها رو کمی خرد میکنیم و موز رو بصورت حلقه حلقه می کنیم، گردو رو هم کمی خرد میکنیم بعد از دسر کاسترد کمی ته لیوانه ا میریزیم و بعد بیسکوییت خرد شده و بعد کمی گردو و موز و بعد روش کمی شکلات چیپسی و دوباره دسر کاسترد روش اضافه میکنیم و به همین ترتیب ادامه میدیم تا لیوان پر شود

 

برای تزیین روش م با ماسوره گل زدم و خلال پسته و شکلات چیپسی روش کی ریزیم سپس چند ساعت داخل یخچال قرار میدهیم و بعدش آماده سرو میشود

 

با این مقدار 3 تا لیوان می توانیم درست کنیم، اگر میخواهید تعدادش بیشتر بشه میتونید از لیوانهای کوچکتر استفاده کنید و یا مواد رو بیشتر کنید

 

 

سفر به کرمانشاه ,نهمین شهر پرجمعیت کشور /راهنمای سفر به استان کرمانشاه

روستای شالان با پیشینه کهن تاریخی

آشنایی با دریاچه زیبای شورابیل اردبیل

راز جوان ماندن پوست ، مصرف لبو

آشنایی با دریاچه زیبای شورابیل اردبیل

آشنایی با طاق بستان ,از مکانهای تاریخی و هنری +تصاویری زیبا از طاق بستان

منبع: فتوکده

Be the first to comment

پاسخی بگذارید