آموزش درست کردن دلمه خیار /آشپزی

آموزش درست کردن دلمه خیار /آشپزی

آموزش درست کردن دلمه خیار /آشپزی

 آموزش درست کردن دلمه خیار

آموزش درست کردن دلمه خیار /آشپزیآموزش درست کردن دلمه خیار

مواد اولیه دلمه خیار :

خیارسالادیپنج عدد100 گرم / 17 کالری
گوشت چرخ کرده250 گرم100 گرم / 320 کالری
رب گوجه فرنگییک و نیم قاشق سوپ خوری100 گرم / 76 کالری
رب فلفلیک قاشق سوپ خورینامشخص
پیازیک عدد100 گرم / 5 کالری
گوجه فرنگییک عدد100 گرم / 15 کالری
بلغور ریز کوفته ایدو قاشق سوپ خورینامشخص
برنجیک قاشق سوپ خوری100 گرم / 360 کالری
کرهیک قاشق سوپ خوری100 گرم / 737 کالری
پودر سیربه میزان لازم100 گرم / 246 کالری
شویدبه میزان لازم100 گرم / 25 کالری
نعنا خشکبه میزان لازم100 گرم / 279 کالری
نمکبه میزان لازم100 گرم / 0 کالری
سماقبه میزان لازم100 گرم / 0 کالری
روغن مایعبه میزان لازم100 گرم / 0 کالری
فلفل قرمزبه میزان لازم100 گرم / 22 کالری

طرز تهیه دلمه خیار :

*. خیارهای سالادی را شسته، به تکه های 10 سانتی متری برش می زنیم و داخل آن ها را طوری خالی می کنیم که ته آن ها بسته بماند.

آموزش درست کردن دلمه خیار

*. پیاز را نگینی خرد کرده و آن را با گوشت چرخ کرده، رب گوجه فرنگی، رب فلفل، پودر سیر، شوید، نعنا خشک، پودر فلفل قرمز، نمک، برنج، بلغور و کمی روغن مایع مخلوط می کنیم و ورز می دهیم.

*. سپس از مواد گوشتی داخل خیارها را پر می کنیم و روی آن ها یک برش گوجه فرنگی قرار می دهیم.

*. دلمه ها را در قابلمه می چینیم. دانه های سماق را که از شب قبل خیس کرده ایم، از صافی رد می کنیم و رب گوجه فرنگی را با آب سماق رقیق می کنیم.

*. در قابلمه دلمه ها می ریزیم و چند تکه کره روی آن ها قرار داده و می گذاریم تا دلمه بپزد.

آموزش درست کردن دلمه خیار

خواص شوید :

*. تخم شوید اثرات درمانی زیادی دارد منجمله بعنوان ضدتشنج ، ضد درد ، نفخ شکم ، ادرار آور و برای تقویت معده بکار می رود . برای کسانی که اشتهای زیادی به غذاندارند و لاغر هستند تخم شوید بهترین دارو است زیرااشتها را زیاد کرده , معده را تقویت می کند و انرژی به بدن می دهد . تخم شوید را می توان برای ناراحتی معده، بی خوابی و ضد گاز معده بکار برد .

 

منبع: آکاایران

پاسخی بگذارید