آموزش درست کردن دلمه فلفل / غذای اصیل ایرانی

آموزش درست کردن دلمه فلفل / غذای اصیل ایرانی

آموزش درست کردن دلمه فلفل / غذای اصیل ایرانی

آموزش درست کردن دلمه فلفل / غذای اصیل ایرانی

دلمه فلفل یکی از غذاهای اصیل ایرانی می باشد. این دلمه طرفداران زیادی در نقاط مختلف ایران دارد. برای تهیه دلمه فلفل از رنگهای مختلف فلفل می توانید استفاده کنید. دلمه فلفل از گوشت، سبزیجات معطر و حبوبات تهیه می شود. در ادامه با طرز تهیه دلمه فلفل آشنا خواهید شد.

آموزش درست کردن دلمه فلفل / غذای اصیل ایرانی

مواد لازم:

  • فلفل دلمه ای رنگی
  • گوشت چرخ کرده
  • پیاز
  • برنج
  • لپه
  • رب گوجه فرنگی
  • سبزی دلمه
  • سیر
  • نمک، فلفل و ادویه
  • ۵ عدد
  • ۳۰۰ گرم
  • ۲ عدد
  • دو سوم پیمانه
  • یک سوم پیمانه
  • ۱ قاشق سوپخوری
  • ۲۵۰ گرم
  • ۲ الی ۳ حبه
  • به میزان لازم

طرز تهیه:

گام اول: پیاز ها را بصورت نگینی برش داده و با کمی روغن تفت دهید.
گام دوم: گوشت را به تابه اضافه کنید و تفت دهید. سپس سیر له شده، نمک، فلفل، ادویه و رب گوجه فرنگی را نیز به همراه مقداری آب به تابه اضافه کنید و بگذارید تا گوشت بپزد.
گام سوم: سبزی خرد شده را به همراه برنج و لپه نیم پز به مواد اضافه کنید.
گام چهارم: فلفل های دلمه ای (که بهتر است درشت و یکی دست باشد) را توسط چاقویی تیز به شکل دایره ای از بالا طوری برش دهید که بتوانید داخل آن را خالی نمایید.
گام پنجم: پس از خالی کردن، فلفل ها، درون قابلمه ای مناسب آب و مقداری نمک را به جوش بیاورید و فلفل ها را چند دقیقه داخل آن بجوشانید تا کمی نرم شوند.
گام ششم: داخل فلفل ها را با مواد تهیه شده پر نمایید و سپس در کنار هم درون قابلمه ای مناسب بچینید. دلمه فلفل باید با مقداری استاک یا سس گوجه فرنگی پخته شود. دلمه فلفل را در ظرفی زیبا سرو نمایید.
نکته: برای چاشنی دلمه فلفل می توانید ۱ قاشق شکر و کمی آبلیمو به مواد میانی اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید بجای آبلیمو از سرکه نیز استفاده نمایید.
امیدوارم از تهیه دلمه فلفل لذت برده باشید.

منبع: رنگین سفره

Be the first to comment

پاسخی بگذارید