آموزش درست کردن دلمه لواش /آشپزی

آموزش درست کردن دلمه لواش /آشپزی

آموزش درست کردن دلمه لواش /آشپزی

آموزش درست کردن دلمه لواش

آموزش درست کردن دلمه لواش /آشپزی

آموزش درست کردن دلمه لواش

مواد لازم دلمه لواش :

گوشت چرخ کردهیک کیلو100 گرم / 240 کالری
پیاز درشت1 عدد100 گرم / 5 کالری
نمک و فلفلبه مقدار دلخواه100 گرم / 0 کالری
نان لواشبه مقدار لازم100 گرم / 250 کالری
رب گوجه فرنگی1 قاشق سوپخوری100 گرم / 76 کالری
زعفرانبه مقدار دلخواه100 گرم / 310 کالری
روغن250 گرم100 گرم / 0 کالری

روش تهیه دلمه لواش :

*. پیاز را خرد کرده و آن را در روغن سرخ نموده و گوشت چرخ کرده را با آن مخلوط کنید.

*. وقتی که کمی سرخ شد ، رب گوجه فرنگی و فلفل و نمک و بلاخره زعفران با مقداری آب رویش بریزید و آنقدر بگذارید تا آبش تمام شود.

*. از نان لواش قطعات چهارگوش بریده مقداری از مایه فوق را در آن برزید و بصورت دلمه در آورید و در کره سرخش نمائید.

آموزش درست کردن دلمه لواش

خواص گوجه فرنگی :

*. گوجه فرنگی سرشار از ویتامین های C و A ، اسیدفولیک یا بتا کاروتن و مقدار کمی ویتامین های گروه B شامل B1، B2، B3، B5 و همچنین دارای مواد معدنی مختلف شامل کلسیم، فسفر، پتاسیم، فیبر، سدیم، گوگرد، کمی آهن، مس و روی نیز هست.

 

سفر به کرمانشاه ,نهمین شهر پرجمعیت کشور /راهنمای سفر به استان کرمانشاه

روستای شالان با پیشینه کهن تاریخی

آشنایی با طاق بستان ,از مکانهای تاریخی و هنری +تصاویری زیبا از طاق بستان

آشنایی با دریاچه زیبای شورابیل اردبیل

راز جوان ماندن پوست ، مصرف لبو

سفر به زیباترین گردنه جهان و بهشت آسیا

نکاتی مهم در خرید و نگهداری پیاز

چهل حدیث امام عسکری : چهل احادیث مختلف از امام حسن عسکری

خواص و مضرات و طبع گیاه بید : خواص پوست و عرق بید

شربت سینه خانگی با پیاز و عسل

آشنایی با دریاچه زیبای شورابیل اردبیل

آشنایی با طاق بستان ,از مکانهای تاریخی و هنری +تصاویری زیبا از طاق بستان

سفر به کرمانشاه ,نهمین شهر پرجمعیت کشور /راهنمای سفر به استان کرمانشاه

منبع: آکاایران

پاسخی بگذارید