آموزش درست کردن ساندویچ گوشت و کاهو /لذت آشپزی 

آموزش درست کردن ساندویچ گوشت و کاهو /لذت آشپزی 

آموزش درست کردن ساندویچ گوشت و کاهو /لذت آشپزی

آموزش درست کردن ساندویچ گوشت و کاهو /لذت آشپزی

 

آموزش درست کردن ساندویچ گوشت و کاهو /لذت آشپزی 

 

آموزش درست کردن ساندویچ گوشت و کاهو

 

طرز تهیه ساندویچ گوشت و کاهو

مواد لازم  برای ۴ نفر :
کاهوی کوچک به اندازه دلخواه
گوشت گاو ۴۵۰ گرم
روغن ۱ قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ خردشده ۱ عدد
سس تند ۱.۴ پیمانه
سیر خرد شده   ۲ عدد تازه یا خشک
سس سویا ۱ قاشق غذاخوری
سرکه ۱ قاشق غذاخوری
زنجبیل پوست کنده و خردشده ۲ قاشق چایخوری ( می توان اضافه نکرد )
سس فلفلی تند،  برای چاشنی
پیاز سبز خرد شده ۱ دسته
روغن کنجد آسیایی ۲ قاشق چایخوری

روش تهیه :
برگ‌های کاهو را خوب شسته و اجازه دهید آب آن برود. مواظب باشید پاره نشوند. برگ‌ها را کنار بگذارید.

یک قابلمه بزرگ آب را بجوشانید. گوشت گاو را داخل قابلمه پخته و سپس روغن را داخل آن مخلوط کرده و برای ۵ تا ۷ دقیقه بپزید تا گوشت کاملاً ترد و قهوه‌ای شود. اجازه دهید آب گوشت رفته و روغن را دور بریزید. گوشت را به یک کاسه منتقل نمایید. در همان قابلمه پیاز را برای ۵ تا ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا کمی ترد شود.

آموزش درست کردن ساندویچ گوشت و کاهو

سس تند، سیر، سس سویا، سرکه، زنجبیل و سس فلفل را در پیازها بریزید. سپس پیاز سبز، روغن کنجد و گوشت را اضافه کنید. برای دو دقیقه ترکیب را هم زده و بپزید تا پیازها کمی قهوه‌ای شوند.

دور یک بشقاب بزرگ سرو غذا کاهوها را چیده و ترکیب گوشت را در مرکز ظرف بریزید.

در صورت تمایل می توانید کمی برنج ریز را پخته و درون مواد اضافه کنید .

گوشت را می توان بصورت چرخ کرده درست کرد و نیاز به پختن اولیه ندارد .

سفر به کرمانشاه ,نهمین شهر پرجمعیت کشور /راهنمای سفر به استان کرمانشاه

روستای شالان با پیشینه کهن تاریخی

آشنایی با طاق بستان ,از مکانهای تاریخی و هنری +تصاویری زیبا از طاق بستان

آشنایی با دریاچه زیبای شورابیل اردبیل

راز جوان ماندن پوست ، مصرف لبو

سفر به زیباترین گردنه جهان و بهشت آسیا

نکاتی مهم در خرید و نگهداری پیاز

چهل حدیث امام عسکری : چهل احادیث مختلف از امام حسن عسکری

خواص و مضرات و طبع گیاه بید : خواص پوست و عرق بید

شربت سینه خانگی با پیاز و عسل

آشنایی با دریاچه زیبای شورابیل اردبیل

گیاه پنج انگشت : خواص ، مضرات و طبع گیاه پنج انگشت

گیاه گزنه : خواص و مضرات و نحوه مصرف گیاه گزنه

گیاه پنج انگشت : خواص ، مضرات و طبع گیاه پنج انگشت

گیاه گزنه : خواص و مضرات و نحوه مصرف گیاه گزنه

آشنایی با طاق بستان ,از مکانهای تاریخی و هنری +تصاویری زیبا از طاق بستان

گیاه پای شیر : خواص ،مضرات و طبع گیاه پای شیر

گیاه گزنه : خواص و مضرات و نحوه مصرف گیاه گزنه

روستای شالان با پیشینه کهن تاریخی

گیاه پای شیر : خواص ،مضرات و طبع گیاه پای شیر

آشنایی با طاق بستان ,از مکانهای تاریخی و هنری +تصاویری زیبا از طاق بستان

سفر به کرمانشاه ,نهمین شهر پرجمعیت کشور /راهنمای سفر به استان کرمانشاه

منبع: آسمونی 

Be the first to comment

پاسخی بگذارید