netahgel

سایت خبری، سرگرمی و آموزشی نت آنجل

آموزش درست کردن سس تارتار /تهیه انواع سس

آموزش درست کردن سس تارتار /تهیه انواع سس

آموزش درست کردن سس تارتار /تهیه انواع سس

  • این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در کنار انواع غذای دریایی بسیار لذت بخش است اما می توانید مقدار چاشنی ها را به ذایقه خود کم تر یا بیشتر کنید.

آموزش درست کردن سس تارتار /تهیه انواع سس

سس تارتار یکی از سس های غلیظ بر پایه سس مایونز است. طرز تهیه سس تارتار بسیار ساده است و به مایونز، خیارشور، پیاز، جعفری، آبلیمو نیاز دارد.

سس تارتار چیست؟

نام این سس که نخستین بار در قرن نوزدهم وارد کتاب های آشپزی دنیا شد از سس فرانسوی به همین نام؛ (sauce tartare) گرفته شده است.

سس تارتار را در نقاط مختلف دنیا با چاشنی ها و ادویه های متفاوتی مانند “کیپر, خیارشور, آبلیمو, ترخون، پیاز, جعفری, ترشی, سس خردل, زیتون, تخم مرغ آبپز” تهیه می کنند اما سس تارتاری که در کشور ما به مصرف می رسد، بسیار ساده تر از نوع اصیل آن می باشد و به عبارتی با ذایقه ما تطابق یافته است. در اینجا قصد داریم طرز تهیه سس تارتار را به دو روش مختلف به شما آموزش دهیم تا بتوانید در کنار غذاهای دریایی، یک سس خوشمزه و متفاوت را امتحان کنید.

آموزش درست کردن سس تارتار

مواد لازم برای تهیه سس تارتار میگو:

سس مایونز۳/۴ پیمانه
خیارشور۱ ق غذاخوری
جعفری۲ ق غذاخوری
پیاز یا پیازچه۱ ق غذاخوری
کیپر۱ ق غذاخوری
ترخوننیم ق چای خوری
آلبلیمو۱/۴ پیمانه
نمک و فلفلبه میزان لازم

طرز تهیه سس تارتار میگو:

  1. گفتیم که پایه سس تارتار، سس مایونز است. شما می توانید با استفاده از دستور طرز تهیه سس ماسونز خانگی، در منزل این سس را تهیه کرده و یا از نوع آماده آن استفاده کنید؛ پس در هر صورت کار را با سس مایونز شروع کنید و سس مایونز را داخل یک ظرف بریزید.
  2. آبلیموی تازه را روی سس مایونز بریزید.
  3. خیارشورها را خرد کرده و به اندازه ۱ ق غذاخوری از آن را با سس مایونز و آبلیمو ترکیب کنید.
  4. پیاز یا پیازچه را نیز خیلی ریز خرد کنید و به مواد قبلی اضافه کنید.
  5. کیپر را نیز خرد کرده و به بقیه مواد اضافه کنید.
  6. سبزیجات معطر یعنی جعفری و ترخون را نیز خرد کرده و با باقی مواد ترکیب کنید.
  7. حالا مواد را خوب مخلوط کنید و اگر به فلفل یا نمک نیاز داشت، اضافه کنید.
  8. سس تارتار شما در این مرحله آماده است اما توصیه می شود که آن را داخل ظرف شیشه ای در داری ریخته و حداقل به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد باهم ترکیب شوند. سس تارتار هرچقدر بیشتر درون یخچال بماند، طعم بهتری پیدا خواهد کرد.

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در کنار انواع غذای دریایی بسیار لذت بخش است اما می توانید مقدار چاشنی ها را به ذایقه خود کم تر یا بیشتر کنید.

حالا به سراغ روش دوم تهیه سس تارتار می رویم که ساده تر بوده و همه پسند تر است و خیلی زودتر از نوع اول آماده می شود.

آموزش درست کردن سس تارتار

مواد لازم برای تهیه سس تارتار خوشمزه (روش ساده تر):

سس مایونز۳/۴ پیمانه
خیارشور۱/۴ پیمانه
پیاز یا پیازچه۲ ق غذاخوری
جعفری تازه۱ ق غذاخوری
نمک، فلفل، پودر سیربه میزان لازم

طرز تهیه سس تارتار خوشمزه (روش ساده تر):

  1. مثل روش قبلی، همه سبزیجات را خیلی ریز خرد کنید.
  2. سبزیجات را به سس مایونز اضافه کنید.
  3. در صورت تمایل می توانید کمی آبلیمو تازه و ۱ حبه سیر رنده شده نیز به مواد بالا اضافه نمایید.
  4. مواد را خوب مخلوط کرده و داخل ظرف شیشه ای دردار بریزید.
  5. ظرف را به مدت یکی، دو ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد باهم ترکیب شوند.

آموزش درست کردن سس تارتار

نکته:

  • با این مقدار مواد اولیه حدود ۱ پیمانه سس خواهید داشت. توصیه می شود که این سس خوشمزه را هربار به اندازه ۱ وعده مصرف تهیه کنید زیرا ماندگاری زیادی ندارد.

امیدواریم از این دو روشی که آموزش داده شد استفاده لازم را ببرید و این سس خوشمزه و متفاوت را تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

منبع: آکاایران

پاسخی بگذارید