netangel

سایت خبری، سرگرمی و آموزشی نت آنجل

آموزش درست کردن شوید پلو با ماهیچه / آشپزی

آموزش درست کردن شوید پلو با ماهیچه / آشپزی

آموزش درست کردن شوید پلو با ماهیچه / آشپزی

آموزش درست کردن شوید پلو با ماهیچه / آشپزی

مواد لازم برای ماهیچه :
گوشت ماهیچه: ۱ عدد
نمک و فلفل , زردچوبه و دارچین
پیاز:۱ عدد
هویج:۲ عدد

مواد لازم برای شوید پلو:
شوید تازه خرد شده:۲ پیمانه
پیاز نگینی ریز:۱ عدد کوچک
برنج ایرانی:۲ پیمانه
نمک , فلفل و کمی زردچوبه
دارچین:۱ قاشق چای خوری سرخالی
روغن:به میزان لازم
زعفران:دو قاشق غذاخوری (دمکرده)

مواد برای تزیین:
کشمش , پیاز داغ و دارچین
یا زرشک ,گردو , خلال بادام و دارچین

 

طرز تهیه شوید پلو :

ابتدا مواد مورد نظر ماهیچه را کمی تفت داده و با کمی آب با حرارت ملایم بگذارید بپزد .
برای تهیه شوید پلو , ابتدا برنج به مدت دو ساعت خیس بخورد .
در قابلمه مناسبی , شوید و پیاز را تفت دهید .
وقتی خوب تفت دادید زردچوبه , دارچین و فلفل را اضافه کنید .
بعد دو برابر برنج یعنی ۴ پیمانه آب در قابلمه بریزید .
آب که جوش آمد برنج را اضافه و نمک غذا را اندازه کنید .
وقتی آب برنج , خشک و یا باصطلاح کشیده شد حدود نیم ساعت با حرارت ملایم دم بکشد .

( برای تزئین شوید پلو می توان از کشمش , پیاز داغ , زرشک ,گردو و خلال بادام استفاده کرد ) و یا تنها با گوشت ماهیچه سرو شود .

سفر به کرمانشاه ,نهمین شهر پرجمعیت کشور /راهنمای سفر به استان کرمانشاه

روستای شالان با پیشینه کهن تاریخی

آشنایی با طاق بستان ,از مکانهای تاریخی و هنری +تصاویری زیبا از طاق بستان

آشنایی با دریاچه زیبای شورابیل اردبیل

راز جوان ماندن پوست ، مصرف لبو

سفر به زیباترین گردنه جهان و بهشت آسیا

نکاتی مهم در خرید و نگهداری پیاز

چهل حدیث امام عسکری : چهل احادیث مختلف از امام حسن عسکری

خواص و مضرات و طبع گیاه بید : خواص پوست و عرق بید

شربت سینه خانگی با پیاز و عسل

آشنایی با دریاچه زیبای شورابیل اردبیل

گیاه پنج انگشت : خواص ، مضرات و طبع گیاه پنج انگشت

گیاه گزنه : خواص و مضرات و نحوه مصرف گیاه گزنه

گیاه پنج انگشت : خواص ، مضرات و طبع گیاه پنج انگشت

گیاه گزنه : خواص و مضرات و نحوه مصرف گیاه گزنه

آشنایی با طاق بستان ,از مکانهای تاریخی و هنری +تصاویری زیبا از طاق بستان

گیاه پای شیر : خواص ،مضرات و طبع گیاه پای شیر

گیاه گزنه : خواص و مضرات و نحوه مصرف گیاه گزنه

روستای شالان با پیشینه کهن تاریخی

گیاه پای شیر : خواص ،مضرات و طبع گیاه پای شیر

آشنایی با طاق بستان ,از مکانهای تاریخی و هنری +تصاویری زیبا از طاق بستان

سفر به کرمانشاه ,نهمین شهر پرجمعیت کشور /راهنمای سفر به استان کرمانشاه

منبع: آسمونی

پاسخی بگذارید