آموزش درست کردن شیرینی برنجی /کیک و شیرینی

آموزش درست کردن شیرینی برنجی /کیک و شیرینی

آموزش درست کردن شیرینی برنجی /کیک و شیرینی

آموزش درست کردن شیرینی برنجی /کیک و شیرینی

آموزش درست کردن شیرینی برنجی /کیک و شیرینی

مواد لازم برای تهیه شیرینی برنجی :

آرد برنج نیم کیلو گرم

پودر قند ۱۵۰ گرم

روغن ۲۵۰ گرم صاف شیرینی

تخم مرغ ۱ عدد

پودر هل ۱ قاشق غذا خوری سفید باشه

گلاب نصف لیوان

آرد سفید نصف لیوان کوچک، نرم باشه

طرز تهیه شیرینی برنجی :

 آرد رو باید یک استکان از ۵۰۰ گرم آرد برنج بردارید و بجاش آرد سفید اضافه کنید، نباید به ۵۰۰ گرم یک استکان اضافه آرد بزنید.

ابتدا روغن و پودر قند رو تا حدی که سفید و پف دار بشه میزنیم، بعد زرده تخم مرغ رو اضافه میکنیم و خوب میزنیم تا سفید بشه.

بعد سفیده رو جداگانه میزنیم و بعد از پف کردن به مایه اضافه میکنیم بعد هل و گلاب رو اضافه میکنیم و خوب بهم میزنیم.

بعد آرد برنجی رو که حسابی از الک خیلی حریری رد کردیم اضافه میکنیم، آرد برنج رو با پارچه حریری الک کنید.

اینطوری شیرینی خیلی نرم و لطیف هست و زبری آرد برنج اصلا احساس نمیشه، بعد خمیر رو کمی ورز میدیم و میگذاریم ۲۴ ساعت در دمای محیطی که خنک هست بمونه.

بعد فر رو با دمای ۱۵۰ درجه گرم میکنیم و داخل سینی کاغذ روغنی میندازیم و کم کم از خمیر برمیداریم و داخل ظرف وسیعی که جا برای مالش دادن خمیر داشته باشه مقداری از خمیر رو که میخوایم قالب بزنیم آنقدر مالش میدیم که حسابی نرم و سفید و لطیف بشه.

بعد به اندازه ای که تمایل دارید گلوله کنید و سطح گلوله رو کمی تخت کنید و قالب رو داخل آرد برنج بزنید و بعد شیرینی رو قالب بزنید و تخم خرفه بپاشید و بقیه خمیر رو هم کم کم به همین روش قالب بزنید و در پنجره بالایی فر بمدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا بپزه، اما مراقب باشید رنگ شیرینی تغییر نکنه.

 

 

منبع: آسمونی

Be the first to comment

پاسخی بگذارید