آموزش درست کردن مرغ حلقه ای خوشمزه /آشپزی

آموزش درست کردن مرغ حلقه ای خوشمزه /آشپزی

آموزش درست کردن مرغ حلقه ای خوشمزه /آشپزی

آموزش درست کردن مرغ حلقه ای خوشمزه /آشپزی

آموزش درست کردن مرغ حلقه ای خوشمزه /آشپزی

طرز تهیه مرغ حلقه ای

 

مواد لازم برای مرغ حلقه ای :

 آرد سفيد 300 گرم(3 پیمانه)
 خامه3 قاشق سوپخوری
 نمک 1/2 قاشق مرباخوری
 گشنيز خرد شده يا خشک2-3 قاشق سوپخوری
آب300 ميلي ليتر (2 پیمانه)
ماء الشعیر1/4 پیمانه
مرغ پخته خرد شدهيک عدد سينه
زرشک3-4 قاشق سوپخوری
نمک و فلفلبه ميزان لازم
آبليموبه دلخواه
پنير پيتزابه دلخواه
پياز درشت1 عدد
روغنجهت سرخ کردن

 

طرز تهيه مرغ حلقه ای :

ابتدا آرد و نمک و خامه و گشنيز و ماء الشعیر را با هم مخلوط كرده و آب را كم كم اضافه مي كنيم تا خمير لطيفی بدست بياید و به دست نچسبد.

 

خمير را در نايلون گذاشته و به مدت 15-20 دقيقه استراحت می دهيم.

پياز را خرد كرده و سرخ می كنيم. سينه مرغ خرد شده و فلفل دلمه  را به پياز اضافه كرده و با نمک و فلفل تفت می دهيم. سپس زرشک را اضافه كرده و مخلوط می كنيم. در پايان آبليمو و پنير را اضافه می كنيم. و بعد از پختن اجازه می دهيم تا مواد سرد شود.

 

خمير را به 8 قسمت تقسيم كرده و هر قسمت را به صورت مستطيل (خيلی نازک) پهن كرده و مقداری از مواد را روی خمير چيده (از هر طرف 1 سانت فاصله داشته باشد. و بصورت رولت می پيچانيم.

بعد دوسر رولت را به هم وصل كرده و فشار می دهيم (می توانيد دستتان را كمی خيس كنيد)

 

و دو طرف آن را در روغن سرخ می كنيم.

هر چقدر خمير را نازکتر صاف كنيد حلقه های تردتری را خواهيد داشت. اين غذا را بهتر است با سس قرمز ميل كنيد.

 

** می توانید به جای مرغ و زرشک از ژامبون دودی مرغ و سس خردل و كمی پنير خامه ای استفاده كنيد.

در كل مواد درونی بايد ترش مزه باشد.

 

 

منبع: بیتوته

Be the first to comment

پاسخی بگذارید