آموزش درست کردن پلو سه رنگ /آشپزی

آموزش درست کردن پلو سه رنگ /آشپزی

آموزش درست کردن پلو سه رنگ /آشپزی

آموزش درست کردن پلو سه رنگ /آشپزی

آموزش درست کردن پلو سه رنگ /آشپزی

مواد لازم برای تهیه پلو سه رنگ :

هویج ۳۷۵ گرم

سیب زمینی ۲۷۵ گرم

سبزی پلوئی مقداری

کلم پیچ قرمز ۵ برگ

نخود فرنگی ۷۵۰ گرم

برنج ۱۰۰۰ گرم

طرز تهیه پلوی سه رنگ :

هویج و کلم و سیب زمینی و نخود فرنگی را خرد کنید و سیب زمینی‌ها را دو نصف نموده سرخ نمائید.

مقداری سبزی پلو را خرد کنید و کنار بگذارید.یک کیلو برنج را خیس نموده در آب جوش ریخته صافش کنید.

آموزش درست کردن پلو سه رنگ /آشپزی

سبزی پلو را با نصف برنج مخلوط کنید و نصف برنج سفید را با قدری روغن مخلوط کرده در ته دیگ بریزید سپس هویج و کلم و نخود فرنگی و سیب زمینی سرخ شده را روی آن ریخته، قدری دیگر برنج سفید روی سبزیجات مزبور بریزید.

موقع کشیدن اول پلوئی که در آن هویج و غیره است بکشید سپس پلو سبزی را بکشید و آخر از همه پلو ساده را.

قدری زعفران سائیده شده هم روی پلو بریزید.

 

سفر به کرمانشاه ,نهمین شهر پرجمعیت کشور /راهنمای سفر به استان کرمانشاه

روستای شالان با پیشینه کهن تاریخی

آشنایی با طاق بستان ,از مکانهای تاریخی و هنری +تصاویری زیبا از طاق بستان

آشنایی با دریاچه زیبای شورابیل اردبیل

سفر به زیباترین گردنه جهان و بهشت آسیا

چهل حدیث امام عسکری : چهل احادیث مختلف از امام حسن عسکری

خواص و مضرات و طبع گیاه بید : خواص پوست و عرق بید

شربت سینه خانگی با پیاز و عسل

آشنایی با دریاچه زیبای شورابیل اردبیل

گیاه پنج انگشت : خواص ، مضرات و طبع گیاه پنج انگشت

گیاه پنج انگشت : خواص ، مضرات و طبع گیاه پنج انگشت

گیاه گزنه : خواص و مضرات و نحوه مصرف گیاه گزنه

آشنایی با طاق بستان ,از مکانهای تاریخی و هنری +تصاویری زیبا از طاق بستان

گیاه پای شیر : خواص ،مضرات و طبع گیاه پای شیر

منبع: آسمونی

Be the first to comment

پاسخی بگذارید