آموزش درست کردن پیاز سوخاری /نکات آشپزی

آموزش درست کردن پیاز سوخاری /نکات آشپزی

آموزش درست کردن پیاز سوخاری /نکات آشپزی

آموزش درست کردن پیاز سوخاری /نکات آشپزی

آموزش درست کردن پیاز سوخاری /نکات آشپزی

پیاز سوخاری برای تزیین غذاها استفاده میشود

آموزش درست کردن پیاز سوخاری

پیاز سوخاری در کنار غذاها برای تزیین بکار می رود که به غذا طعم می دهد و اشتهای انسان را به خوردن غذا زیاد می کند بخصوص اگر پیاز سوخاری حلقه ای در کنار میگو و غذاهای گوشتی استفاده شود. در این آموزش به سادگی می‌توانید پیاز حلقه ای سوخاری (Onion ring)، درست کنید.

مواد لازم پیاز سوخاری حلقه ای:

 آرد 2 لیوان
 ماالشعیرحدودا 350 گرم
  سفیده تخم مرغ2  عدد
 روغن مایع4/1 پیمانه
 پیاز درشتحداقل 4 عدد
 نمک  به میزان لازم

 

 طرز تهیه پیاز سوخاری حلقه ای:

برای پخت پیاز سوخاری باید در کاسه ایی آرد و نمک را با هم مخلوط کنید سپس روغن و ماالشعیر را اضافه کنید بهتر است به این خمیر مدت یک ساعت استراحت دهید.

 

اگر میخواهید پیاز سوخاری حلقه ای درست کنید بایستی پیازها را به صورت حلقه های یک سانتی برش بزنید و با فشار دست آنها را از هم باز کنید بهتر است بخش های مرکزی پپاز را که تبدیل به دایره های کوچک می شوند را استفاده نکنید و برای امور دیگری مثل سالاد و غیره استفاده نمایید.

 

آموزش درست کردن پیاز سوخاری /نکات آشپزی

برای تهیه پیاز سوخاری باید پیازها به صورت حلقه های یک سانتی برش دهید

آموزش درست کردن پیاز سوخاری

در کاسه ایی دیگر سفیده های تخم مرغ را حسابی بزنید تا کاملا کف کنند و از کاسه بیرون نریزند این مخلوط سفیده را با مخلوط آردی مخلوط کنید و خیلی سریع کار کنید حلقه های پیاز را درون خمیر قرار دهید.

 

آموزش درست کردن پیاز سوخاری /نکات آشپزی

برای پفدار شدن پیاز سوخاری ها باید پیاز ها را در سفیده تخم مرغ بزنید

 

باید برای سرخ کردن پیاز ها روغن را داغ کنید اگر از سرخ کن استفاده می کنید آن را روی دمای 175 درجه تنظیم کنید. به کمک یک چنگال آنها را درون روغن بگذارید هر دفعه از تعداد متناسب با ظرف روغن خود استفاده کنید پیاز سوخاری را از روغن خارج نموده در آبکش بگذارید تا روغن پیاز سوخاری حلقه ای گرفته شود.

آموزش درست کردن پیاز سوخاری

آموزش درست کردن پیاز سوخاری /نکات آشپزی

برای داشتن پیاز سوخاری بهتر باید روغن خوب داغ شود

 

پیاز درمانی:

آموزش درست کردن پیاز سوخاری /نکات آشپزی

پیاز پر از ویتامین های ث و ب است

آموزش درست کردن پیاز سوخاری

1. دانشمندان علم گیاه شناسی معتقدند که، مصرف پیاز خام برای رفع ناراحتی های حاصل از آشامیدن آب های مختلف در هنگام مسافرت و جلوگیری از ناراحتی های ناشی از هوای آلوده، مفید می باشد.

 

2. پیاز پر از ویتامین های ث و ب است. از دیگر خواص پیاز مواد معدنی زیادی مثل فسفر، آهن، کلسیم، پتاسیم، گوگرد، ید، سیلیس و قند نیز در پیاز وجود دارد. قند پیاز، برای کسانی که بیماری قند دارند، هیچ ضرری ندارد.

 

3. زیاده روی در خوردن پیاز موجب تشنگی، استفراغ، تیرگی چهره و حتی فراموشی می شود. پس در حد اعتدال مصرف کنید.

آموزش درست کردن پیاز سوخاری

4. برای برطرف کردن بوی بد پیاز بعد از مصرف آن، می توانید یک عدد گردو یا مقداری نان سوخته میل نمایید و یا چند عدد باقلا را جویده و مدتی در دهان نگاه دارید.

 

 

منبع: بیتوته

Be the first to comment

پاسخی بگذارید