آموزش درست کردن پیراشکی مرغ /آشپزی

آموزش درست کردن پیراشکی مرغ /آشپزی

آموزش درست کردن پیراشکی مرغ /آشپزی

آموزش درست کردن پیراشکی مرغ /آشپزی

آموزش درست کردن پیراشکی مرغ /آشپزی

مواد میانی: پنیر ورقه + سینه ی مرغ آب پز شده و سرخ شده با پیاز و قارچ و فلفل دلمه ونمک و رب گوجه + سیب زمینی نگینی و سرخ شده

مواد لازم خمیر:

آرد ١.۵ پیمانه

نمک ١قاشق چایخوری

روغن ٣ قاشق غذا خوری

خمیر ترش ١.۵ قاشق غذا خوری

آب ولرم ١/٢ پیمانه

شکر کمی کمتر از ١ قاشق غذا خوری

طرز تهیه:
خمیر ترش رو با اب ولرم و شکر مخلوط میکنیم و ١٠ دقیقه میزاریم به عمل بیاد
آرد و نمک و روغن رو مخلوط کرده و با دست هم میزنیم تا از حالت ارد بودن بیاد بیرون بعد خمیر ترش به عمل اومده رو اضافه میکنیم . اگر آب لازم بود اضافه میکنیم تا خمیرمون آماده شود البته این خمیر کمی به دست میچسبه بعد از ورز دادن ٣-۴ قطره روغن کف دستتون بریزید تمام سطح خمیر رو به روغن آغشته کنید تا خشک نشه روشو بپوشونید و ١ساعت استراحت بدید.

بعد از استراحت زیر و روی خمیر را آرد بپاشید و خمیر رو مستطیل شکل باز کنید(خیلی نازک نشه کج بشه ورق، کلفت هم نباشه چون بعد استراحت حجمش ٢برابر میشه)یه سمتشو پنیر ورقه ای بزارید بعدش مواد میانی و دوباره پنیر ورقه روی مواد میانی و خمیرو از اطراف خوب ببندید دوباره ٣٠ دقیقه استراحت تا حجم خمیر ٢برابر شه
روشو با محلول زرده و شیر میزنیم و تو فر از قبل گرم شده
دما ١٧٠ درجه بیشتر از ١٠ دقیقه زمان نمیبره.. بعد روشو حرارت بدین .. خمیر بسیار لطیفیه.

 

سفر به کرمانشاه ,نهمین شهر پرجمعیت کشور /راهنمای سفر به استان کرمانشاه

روستای شالان با پیشینه کهن تاریخی

آشنایی با طاق بستان ,از مکانهای تاریخی و هنری +تصاویری زیبا از طاق بستان

آشنایی با دریاچه زیبای شورابیل اردبیل

سفر به زیباترین گردنه جهان و بهشت آسیا

 

منبع: آسمونی

Be the first to comment

پاسخی بگذارید