آموزش درست کردن کوکوی تن ماهی / هنر آشپزی 

آموزش درست کردن کوکوی تن ماهی / هنر آشپزی 

آموزش درست کردن کوکوی تن ماهی / هنر آشپزی

آموزش درست کردن کوکوی تن ماهی / هنر آشپزی

 

تن ماهی یکی از غذاهای موردعلاقه بچه‌ها یا بهتر است بگوییم خیلی از ما بزرگترهاست. راحت‌ترین غذا هم سبزی پلو با تن ماهی است ولی اگر فرزندتان علاقه‌ای به این مدل سبزی پلو ماهی نشان نمی‌دهد، برایش کوکوی تن ماهی بپزید. مطمئن باشید بچه‌ها عاشقش می‌شوند.

 

آموزش درست کردن کوکوی تن ماهی / هنر آشپزی 

آموزش درست کردن کوکوی تن ماهی

 

مواد لازم کوکوی تُن ماهی

  • یک قوطی تن ماهی
  • نصف پیمانه پیاز خرد شده
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری گشنیز خرد شده
  • یک تکه زنجبیل تازه کوچک
  • یک عدد فلفل سبز خرد شده
  • یک عدد تخم مرغ
  • ۲ عدد سیب زمینی پخته
  • یک پیمانه آرد
  • ۲ عدد سفیده تخم مرغ
  • یک و نیم پیمانه پودر سوخاری
  • به میزان لازم روغن
  • نمک و فلفل به میزان لازم

آموزش درست کردن کوکوی تن ماهی

طرز تهیه کوکوی تُن ماهی:

ابتدا کنسرو تن ماهی را به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید، سپس تن ماهی را بدون روغن داخل یک کاسه مناسب بریزید. سیب‌زمینی‌های پخته را خوب له کنید، سپس داخل کاسه بریزید.
زنجبیل را ریز رنده کنید و همراه تخم مرغ، فلفل سبز، گشنیز و پیاز رنده شده به مواد اضافه کنید حال به میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید، سپس مواد را خوب ورز دهید تا مایه کوکو آماده شود.
مقداری از مایه کوکو را برداشته و با کمک دست گرد کنید، کمی آن را فشار دهید و داخل آرد و سپس سفیده تخم مرغ بغلتانید و در انتها آن را به پودر سوخاری آغشته کنید. هر تعداد که می‌شود کوکوها را به همین ترتیب آماده کنید.
در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا کوکوها را داخل آن سرخ کرده و با سس موردعلاقه‌تان سرو کنید.

 

سفر به کرمانشاه ,نهمین شهر پرجمعیت کشور /راهنمای سفر به استان کرمانشاه

روستای شالان با پیشینه کهن تاریخی

آشنایی با طاق بستان ,از مکانهای تاریخی و هنری +تصاویری زیبا از طاق بستان

آشنایی با دریاچه زیبای شورابیل اردبیل

راز جوان ماندن پوست ، مصرف لبو

سفر به زیباترین گردنه جهان و بهشت آسیا

نکاتی مهم در خرید و نگهداری پیاز

چهل حدیث امام عسکری : چهل احادیث مختلف از امام حسن عسکری

خواص و مضرات و طبع گیاه بید : خواص پوست و عرق بید

شربت سینه خانگی با پیاز و عسل

آشنایی با دریاچه زیبای شورابیل اردبیل

گیاه پنج انگشت : خواص ، مضرات و طبع گیاه پنج انگشت

گیاه گزنه : خواص و مضرات و نحوه مصرف گیاه گزنه

گیاه پنج انگشت : خواص ، مضرات و طبع گیاه پنج انگشت

گیاه گزنه : خواص و مضرات و نحوه مصرف گیاه گزنه

آشنایی با طاق بستان ,از مکانهای تاریخی و هنری +تصاویری زیبا از طاق بستان

گیاه پای شیر : خواص ،مضرات و طبع گیاه پای شیر

گیاه گزنه : خواص و مضرات و نحوه مصرف گیاه گزنه

روستای شالان با پیشینه کهن تاریخی

گیاه پای شیر : خواص ،مضرات و طبع گیاه پای شیر

آشنایی با طاق بستان ,از مکانهای تاریخی و هنری +تصاویری زیبا از طاق بستان

سفر به کرمانشاه ,نهمین شهر پرجمعیت کشور /راهنمای سفر به استان کرمانشاه

منبع: آسمونی 

Be the first to comment

پاسخی بگذارید