آموزش درست کردن کیک نمکی /انواع کیک و شیرینی

آموزش درست کردن کیک نمکی /انواع کیک و شیرینی

آموزش درست کردن کیک نمکی /انواع کیک و شیرینی

آموزش درست کردن کیک نمکی /انواع کیک و شیرینی

آموزش درست کردن کیک نمکی /انواع کیک و شیرینی

طرز تهیه كيک نمكی

 

مواد لازم برای كيک نمكی :

 آردسه ليوان
شير خشک يک ليوان
 خمير خشک ( خميری كه مستقيم با آرد مخلوط می شود )دو قاشق غذاخوری
شکریک قاشق غذاخوری
نمکيک قاشق غذاخوری
هل و رازيانهاز هر كدام يک قاشق غذاخوری
تخم مرغدو عدد
آب ولرم دو ليوان
روغننصف ليوان

 

كنجد و سياهدانه و سس مهياوه كمی، زرده تخم مرغ يک عدد برای رويه كيک

 

طرز تهیه كيک نمكی :

آرد را سه مرتبه الک می کنیم، سپس تمامی مواد خشک را به آن اضافه می كنيم، خمير خشک اگر نداشتيد بجای آن به همان ميزان خمير مايه را با كمی از آب جايگزين كنيد، در ظرفی ديگر تخم مرغ ها را كمی با همزن می زنيم تا از حالت لختگی در بياید و روغن و آب را به آن اضافه می كنيم، سپس مواد خشک را با قاشق چوبی هم می زنيم، مايه را به مدت زمان یک ساعت در جای گرم می گذاريم تا حجم خمير دو برابر شود، كف قالب را كاغذ روغنی می اندازيم، مايه را داخل قالب می ريزيم روی مايه را كمی با زرده تخم مرغ كه با چنگال زديم با برس آغشته می كنيم، كنجد و سياهدانه كمی سس مهياوه هم می زنيم.

 

طبقه وسط فر كه از ربع ساعت قبل گرم شده درجه صد و هفتاد تقريبا حدود نيم ساعت تا چهل و پنج دقيقه (مدت زمان پخت واسه من سی و پنج دقيقه بود) در كل از كيک های شيرين زودتر پخته می شود.

البته من امروز با نصف دستور درست كردم.

 

سفر به کرمانشاه ,نهمین شهر پرجمعیت کشور /راهنمای سفر به استان کرمانشاه

روستای شالان با پیشینه کهن تاریخی

آشنایی با طاق بستان ,از مکانهای تاریخی و هنری +تصاویری زیبا از طاق بستان

آشنایی با دریاچه زیبای شورابیل اردبیل

 

منبع: بیتوته

Be the first to comment

پاسخی بگذارید