آموزش درست کردن کیک هویج بخارپز /کیک و شیرینی

آموزش درست کردن کیک هویج بخارپز /کیک و شیرینی

آموزش درست کردن کیک هویج بخارپز /کیک و شیرینی

آموزش درست کردن کیک هویج بخارپز /کیک و شیرینی

در این دستور به کیک هویج کمی ادویه اضافه می‌کنیم و اون رو به روش بخار پز آماده می‌کنیم.

آموزش درست کردن کیک هویج بخارپز /کیک و شیرینی
آماده کردن مواد برای تهیه کیک هویج بخار پز:
۱- به روغن اضافی برای چرب کردن قالب‌ها نیاز دارید.
۲- از هویج رنده شده استفاده کنید. اون‌ها رو تمیز بشویید، پوست بگیرید و بعد رنده کنید تا به مقدار کافی هویج رنده شده داشته باشید.
۳- زنجبیل رو هم پوست بگیرید و رنده کنید.
۴- به جای کشمش می‌تونید از نارگیل خرد شده هم استفاده کنید.
کیک هویج بخار پز از مجموعه دستورغذایی های آنا اولسون است که طرز تهیه اون رو برای شما آماده کرده ایم.

زمان آماده سازی
۲۰ دقیقه
زمان پختن
۴۰ دقیقه
مناسب برای
۶ نفر
وعده غذایی
دسر
۶ قاشق غذاخوری
روغن گیاهی
۱۵۰ گرم
هویج
۳/۴ پیمانه
شکر قهوه ای
۴ قاشق چای خوری
عسل
۱ قاشق غذاخوری
زنجبیل
۱ عدد بزرگ
تخم مرغ
۱ عدد بزرگ
زرده تخم مرغ
۳/۴ پیمانه
آرد
۱/۲ قاشق چای خوری
پودر دارچین
۱/۴ قاشق چای خوری
فلفل سیاه
۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر
۱/۴ قاشق چای خوری
جوش شیرین
۱/۴ قاشق چای خوری
نمک
۱/۲ پیمانه
کشمش
  1. یه کتری آب بجوشونید. از قبل فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. ۶ عدد قالب رمکین ۱۵۰ میلی‌لیتری رو با روغن چرب کنید و در سینی فری با لبه‌های بلند بذارید.
  2. در کاسه‌ای، هویج رنده شده رو‌ با روغن، شکر قهوه‌ای، عسل، زنجبیل، تخم‌مرغ و زرده تخم‌مرغ ترکیب کنید.
  3. در کاسه دیگه ای، آرد رو به همراه پودر دارچین، فلفل سیاه، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک الک کنید و به ترکیب هویج اضافه کنید. مواد رو خوب هم بزنید و در قالب‌های آماده شده بریزید.
  4. آب جوش رو تا نصف ارتفاع قالب‌ها، در سینی فر بریزید و روی سینی رو با فویل آلومینیومی بپوشونید. کیک رو برای ۳۵ تا ۴۰ دقیقه تا خلال دندانی که در وسط کیک می زنید و خارج می کنید تمیز باشه، بپزید.
  5. قالب ها رو حداقل برای ۳۰ دقیقه روی توری بذارید تا خنک بشن. با چاقو دور کیک‌ها رو از قالب‌ها جدا کنید و بعد اون‌ها رو برگردونید.
  6. می‌تونید کیک رو کمی گرم و یا به دمای اتاق، به تنهایی و یا به همراه بستنی، خامه و یا سس کارامل میل کنید.

منبع: آشپزباشی

Be the first to comment

پاسخی بگذارید