از مصرف لیمو عمانی در غذا خودداری کنید

از مصرف لیمو عمانی در غذا خودداری کنید

از مصرف لیمو عمانی در غذا خودداری کنید

از مصرف لیمو عمانی در غذا خودداری کنید

حمزه سام دلیری با اشاره به فواید لیمو عمانی تصریح کرد: لیمو عمانی در واقع به عنوان طعم دهنده‌ طبیعی و مصلح به غذاها به مخصوصا خورشها افزوده می‌شود تا در هضم غذا و جذب بهتر مواد مغذی در بدن کمک کند اما این ماده همانند اسفنج عملکرده و مواد زائد و مضر غذای در حال طبخ را به خود جذب می‌کند.

از مصرف لیمو عمانی در غذا خودداری کنید

وی افزود: لیمو عمانی بشترین موادی که جذب می‌کند چربیها و اسیدهای چرب است، به همین علت توصیه می‌کنیم از مصرف لیمو عمانی داخل خورشها و برخی از عذاها به خصوص غذاهای چرب همانند قرمه‌سبزی، قیمه و آبگوشت به خصوص گروهایی که مبتلا به چاقی و چربی خون هستند پرهیز شود؛ چراکه مصرف این لیمو عمانی‌ها باعث افزایش چربی خون و بیماریهایی از این دست خواهد شد.

سام دلیری درباره نحوه‌ استفاده از این طعم دهنده یادآور شد: توصیه‌ می‌شود این ماده در مراحل پایانی طبخ به غذا افزوده شود چراکه با این کار اثر گذاری بهتری خواهد داشت و نکته دیگر آنکه به هیچ وجه به صورت پودر استفاده نشود چراکه در این صورت  تاثیرهای گفته شده را نخواهد داشت.

نکاتی مهم در خرید و نگهداری پیاز

خواص و مضرات و طبع گیاه بید : خواص پوست و عرق بید

شربت سینه خانگی با پیاز و عسل

گیاه پنج انگشت : خواص ، مضرات و طبع گیاه پنج انگشت

گیاه پای شیر : خواص ،مضرات و طبع گیاه پای شیر

گیاه گزنه : خواص و مضرات و نحوه مصرف گیاه گزنه

گیاه پنج انگشت : خواص ، مضرات و طبع گیاه پنج انگشت

گیاه پای شیر : خواص ،مضرات و طبع گیاه پای شیر

گیاه گزنه : خواص و مضرات و نحوه مصرف گیاه گزنه

خواص و مضرات و طبع گیاه بید : خواص پوست و عرق بید

منبع: برنا

Be the first to comment

پاسخی بگذارید