بهترین روش تهیه چلو ماهی سفيد

بهترین روش تهیه چلو ماهی سفيد

بهترین روش تهیه چلو ماهی سفيد

بهترین روش تهیه چلو ماهی سفيد

 

در این قسمت برایتان طرز تهيه ماهی سفيد را به سبک گبلان شرح ميدهيم که ابتدا
ماهی را در قطعاتی سرخ کرده و با آب انار ترش یا آب نارنج و گلپر و چلو ميخورند.

مواد لازم:

یک عدد ماهی سفيد – نمک و فلفل و زردچوبه و گلپر بمقدار کافی

طرز تهيه:

 

ماهی را با آب سرد ميشوئيم و فلسهای درشت آنرا ميگيریم. باله های ماهی را با قيچی
ميبریم و برانشهای داخل گوش را ميکنيم. شکم ماهی را خالی ميکنيم و نهایتا آنرا با آب
سرد ميشوئيم. ماهی را از طول در 3 یا 4 قطعه بسته به اندازه ماهی ميبریم. هر قطعه
را از وسط به دو نيم ميکنيم و استخوان ستون فقرات آنرا با دقت جدا ميکنيم بطوریکه
گوشت ماهی کنده نشود. پشت و روی هر قطعه ماهی را با نمک و فلفل و زردچوبه
آغشته ميکنيم. روغن را داغ کرده و قطعات ماهی را از طرف گوشت در روغن داغ قرار
ميدهيم و با حرارت ملایم سرخ ميکنيم. بعد از سرخ شدن هر طرف آنرا برميگردانيم و
طرف دیگر را هم خوب سرخ ميکنيم. قطعات ماهی بعد از برشته شدن باید به رنگ
طلائی درآید.
برای خوردن این ماهی با پلو – ابتدا برنج را با کره خوب مخلوط ميکنيم. در یک کاسه آب
انار ترش یا آب نارنج ترش ميریزیم و بدان کمی گلپر اضافه ميکنيم و خوب هم ميزنيم. حال
گوشت ماهی را از استخوان جدا کرده و در این مخلوط ميریزیم. بعد از آن این ماهی ترش
شده را روی چلو ریخته و نوش جان ميکنيم.

بهترین روش تهیه چلو ماهی سفيد

نت آنجل

About رضایی 3728 Articles

امام صادق علیه السلام فرمودند : محبـوبتـرین بـرادرانـم نزد من، کسـى است که عیبهایـم را به من اهدا کنـد

Be the first to comment

پاسخی بگذارید