تهیه سیب زمینی سرخ شده به روش فرانسوی /آشپزی 

تهیه سیب زمینی سرخ شده به روش فرانسوی /آشپزی 

تهیه سیب زمینی سرخ شده به روش فرانسوی /آشپزی

تهیه سیب زمینی سرخ شده به روش فرانسوی /آشپزی

 

سیب زمینی یک غذای ساده و خوشمزه است .

ولی آیا می دانستید که طرز سرخ کردن این غذای ساده متفاوت است ؟

تهیه سیب زمینی سرخ شده به روش فرانسوی /آشپزی 

” سیب زمینی به روش فرانسوی “

ابتدا باید داخل قابلمه ای مقداری آب ریخته و کمی نمک در آن بریزید .

سیب زمینی بزرگی را از طول برش بزنید .

سعی کنید سیب زمینی ها را ضخیم و به طور مساوی برش دهید .

سیب زمینی را داخل قابلمه ای که در آن نمک ریخته اید قرار دهید .

معمولا بعد از ۴ الی ۵ دقیقه سیب زمینی نرم می شود .

حتما در ظرفی پهن یک دستمال قرار دهید تا بعد از بیرون آوردن سیب زمینی ها از آب جوش ، آنرا روی دستمال قرار دهید .

تابه ای گود را روی اجاق قرار داده و مقداری روغن در آن بریزید .

سیب زمینی ها را آرام در روغن که گرم شده و تا حدودی داغ بریزید .

معمولا ۵ الی ۶ دقیقه طول می کشد که سیب زمینی ها سرخ و طلایی شود .

باز هم ظرفی را آماده کنید و دستمالی در آن قرار دهید و سیب زمینی ها را در ظرف بریزید و به اندازه دلخواه نمک و فلفل بزنید .

می توانید کمی جعفری خرد شده بر روی سیب زمینی ها ریخته که طعم آنرا بسیار خوشمزه تر می کند .

سفر به کرمانشاه ,نهمین شهر پرجمعیت کشور /راهنمای سفر به استان کرمانشاه

روستای شالان با پیشینه کهن تاریخی

آشنایی با طاق بستان ,از مکانهای تاریخی و هنری +تصاویری زیبا از طاق بستان

آشنایی با دریاچه زیبای شورابیل اردبیل

راز جوان ماندن پوست ، مصرف لبو

سفر به زیباترین گردنه جهان و بهشت آسیا

نکاتی مهم در خرید و نگهداری پیاز

چهل حدیث امام عسکری : چهل احادیث مختلف از امام حسن عسکری

خواص و مضرات و طبع گیاه بید : خواص پوست و عرق بید

شربت سینه خانگی با پیاز و عسل

آشنایی با دریاچه زیبای شورابیل اردبیل

گیاه پنج انگشت : خواص ، مضرات و طبع گیاه پنج انگشت

گیاه گزنه : خواص و مضرات و نحوه مصرف گیاه گزنه

گیاه پنج انگشت : خواص ، مضرات و طبع گیاه پنج انگشت

گیاه گزنه : خواص و مضرات و نحوه مصرف گیاه گزنه

آشنایی با طاق بستان ,از مکانهای تاریخی و هنری +تصاویری زیبا از طاق بستان

گیاه پای شیر : خواص ،مضرات و طبع گیاه پای شیر

گیاه گزنه : خواص و مضرات و نحوه مصرف گیاه گزنه

روستای شالان با پیشینه کهن تاریخی

گیاه پای شیر : خواص ،مضرات و طبع گیاه پای شیر

آشنایی با طاق بستان ,از مکانهای تاریخی و هنری +تصاویری زیبا از طاق بستان

سفر به کرمانشاه ,نهمین شهر پرجمعیت کشور /راهنمای سفر به استان کرمانشاه

منبع: آسمونی 

Be the first to comment

پاسخی بگذارید