تهیه مرغ با سس پرتقال و سرکه بالزامیک /انواع سس

تهیه مرغ با سس پرتقال و سرکه بالزامیک /انواع سس

تهیه مرغ با سس پرتقال و سرکه بالزامیک /انواع سس

تهیه مرغ با سس پرتقال و سرکه بالزامیک /انواع سس

زمان آماده سازی
۵ دقیقه
زمان پختن
۲۰ دقیقه
مناسب برای
۴ نفر
۴ عدد
ران مرغ
به میزان لازم
نمک
به میزان لازم
فلفل سیاه
۲ قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک
۱ عدد
پرتقال
۱ قاشق غذاخوری
کره

مرغ با سس پرتقال و سرکه بالزامیک | آشپزی با آشپزباشی

تهیه مرغ با سس پرتقال و سرکه بالزامیک /انواع سس

مرغ با سس پرتقال و سرکه بالزامیک

سرکه بالزامیک و پرتقال، در کنار هم ترکیبی خوب و سسی چسبناک می شوند و به همراه مرغ، طعم ترش و شیرین متعادلی دارند. این غذا را در چند نوبت، هم روی گاز و هم در فر و فقط در یک ماهیتابه می پزیم.

نکاتی در رابطه با تهیه ی مرغ با سس پرتقال و سرکه بالزامیک:

۱- تقریبا به ۷۰۰ گرم مرغ نیاز دارید.
۲- پرتقال را با پوست، ۸ قاچ کنید.

  1. از قبل فر را با حرارت 120 درجه سانتی گراد گرم کنید.
  2. به مرغ ها نمک و فلفل سیاه بزنید. در ماهیتابه ای که مناسب گذاشتن در فر باشد، روغن زیتون را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. تکه های مرغ را از سمت پوست در ماهیتابه بگذارید و برای 7 دقیقه تا طلایی شوند، بپزید.
  3. تکه های مرغ را از ماهیتابه خارج کرده، روغن داخل آن را خالی کنید و این بار مرغ ها را به حالتی که پوست آن ها رو به بالا باشد در ماهیتابه بگذارید. آن ها را در فر گذاشته و برای 10 دقیقه تا مغز طبخ شوند، بپزید. دوباره مرغ ها را از ماهیتابه خارج کنید.
  4. ماهیتابه را روی حرارت متوسط گرم کنید و سرکه بالزامیک و قاچ های پرتقال را در آن بریزید. آن ها را برای حدود 2 دقیقه تا پرتقال ها نرم شوند هم زده و تفت دهید.
  5. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و کره را اضافه کنید. برای سرو تکه های مرغ را به ماهیتابه بگردانید و با سس ترکیب کنید.

منبع: آکاایران

Be the first to comment

پاسخی بگذارید