روش تهیه خوراک قفقازی با گوشت چرخ کرده / لذت آشپزی 

روش تهیه خوراک قفقازی با گوشت چرخ کرده / لذت آشپزی 

روش تهیه خوراک قفقازی با گوشت چرخ کرده / لذت آشپزی

روش تهیه خوراک قفقازی با گوشت چرخ کرده / لذت آشپزی

 

خوراک قفقازی پیشنهادی خوشمزه برای کسانی که غذای سرد با طعم سیر دوست دارند. اگر می خواهید روش تهیه خوراک قفقازی را یاد بگیرید این مقاله  را تا انتها مطالعه نمایید چرا که دستور تهیه خوراک قفقازی را برای شما عزیزان منتشر می کنیم.

 

روش تهیه خوراک قفقازی با گوشت چرخ کرده / لذت آشپزی 

 

روش تهیه خوراک قفقازی با گوشت چرخ کرده

 

مواد لازم برای خوراک قفقازی:

کدو ۵۰۰ گرم

بادمجان ۲۵۰ گرم

هویج ۱۵۰ گرم

لوبیاسبز ۱۵۰ گرم

سینه مرغ نصف یک عدد

گردوی خرد شده

سس مایونز

ماست غلیظ یا ماست چکیده

نمک و فلفل سیاه

زعفران

سیر ۱ تا ۲ حبه

پیاز داغ

طرز تهیه خوراک قفقازی :

همه سبزیجات را بصورت خلالی خرد می کنیم. کدو و بادمجان را جداگانه سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. می توانید فقط از کدو هم استفاده کنید.

یک عدد پیاز را نگینی ریز خرد کرده و با کمی روغن در تابه تفت داده و مرغ خلالی شده را به همراه نمک و فلفل سیاه به آن افزوده و تفت می دهیم (میتوانید از گوشت چرخ شده هم استفاده کنید) بعد هویج و لوبیاسبز را به آن افزوده و کمی زعفران اضافه می کنیم و بدون اینکه آبی به مواد اضافه کنیم، درب تابه را می گذاریم تا مواد با حرارت بسیار کم بپزند. سپس کدو و بادمجان سرخ شده و کمی پیازداغ خلالی به مواد داخل تابه افزوده و از روی حرارت برداشته و کنار میگذاریم تا مواد کمی سرد شوند.

روش تهیه خوراک قفقازی با گوشت چرخ کرده

سیر را رنده کرده و با ماست و سس مایونز مخلوط می کنیم. سپس در یک ظرف پیرکس، یک لایه سس، یک لایه از مواد و کمی گردوی خردشده ریخته و همینطور لایه ها را تکرار می کنیم تا ظرف پر شود و روی آنرا با گردوی خردشده، پیازداغ و … تزیین می کنیم. مواد را ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خوراک کاملا جا بیافتد و سپس سرو می کنیم.

 

سفر به کرمانشاه ,نهمین شهر پرجمعیت کشور /راهنمای سفر به استان کرمانشاه

روستای شالان با پیشینه کهن تاریخی

آشنایی با طاق بستان ,از مکانهای تاریخی و هنری +تصاویری زیبا از طاق بستان

آشنایی با دریاچه زیبای شورابیل اردبیل

راز جوان ماندن پوست ، مصرف لبو

سفر به زیباترین گردنه جهان و بهشت آسیا

نکاتی مهم در خرید و نگهداری پیاز

چهل حدیث امام عسکری : چهل احادیث مختلف از امام حسن عسکری

خواص و مضرات و طبع گیاه بید : خواص پوست و عرق بید

شربت سینه خانگی با پیاز و عسل

آشنایی با دریاچه زیبای شورابیل اردبیل

گیاه پنج انگشت : خواص ، مضرات و طبع گیاه پنج انگشت

گیاه گزنه : خواص و مضرات و نحوه مصرف گیاه گزنه

گیاه پنج انگشت : خواص ، مضرات و طبع گیاه پنج انگشت

گیاه گزنه : خواص و مضرات و نحوه مصرف گیاه گزنه

آشنایی با طاق بستان ,از مکانهای تاریخی و هنری +تصاویری زیبا از طاق بستان

گیاه پای شیر : خواص ،مضرات و طبع گیاه پای شیر

گیاه گزنه : خواص و مضرات و نحوه مصرف گیاه گزنه

روستای شالان با پیشینه کهن تاریخی

گیاه پای شیر : خواص ،مضرات و طبع گیاه پای شیر

آشنایی با طاق بستان ,از مکانهای تاریخی و هنری +تصاویری زیبا از طاق بستان

سفر به کرمانشاه ,نهمین شهر پرجمعیت کشور /راهنمای سفر به استان کرمانشاه

منبع: آسمونی 

Be the first to comment

پاسخی بگذارید