سیب : خواص و مضرات سیب و کمپوت سیب

سیب : خواص و مضرات سیب و کمپوت سیب

سیب
Malus spp. (Apples)

با وجود اين ضرب المثل كه «مصرف يك سيب در روز شما را از پزشك بي نياز مي كند» خواص پزشكي سيب اغلب فراموش مي شود. درخت سيب از زمان روم باستان در اروپا كاشته مي شده است و از سيب رسيده به عنوان ملين و از سيب كال براي جلوگيري از اسهال استفاده مي كردند. تحقيقات اخير دانشمندان نشان داده است كه مصرف سيب مي تواند باعث كاهش كلسترول خون شود.
قسمت هاي مورد استفاده سيب
ميوه سيب: مصرف ميوه تازه سيب به عنوان يك پاك كننده دستگاه هاي بدن مطرح مي باشد، به خصوص اگر در هنگام صبح خورده شود. مصرف سيب در شب بيشتر اثر ملين خواهد داشت. همچنين به طور سنتي از سيب براي دفع التهابهاي پوستي استفاده مي شده است.

كمپوت سيب (سيب پخته): به طور سنتي براي درمان اسهال استفاده مي شده است. سيب پخته شده براي كودكان بسيار مناسب مي باشد. همچنين مصرف آن در موارد زخم معده و كوليك اولسروز مفيد است .

 

اثرات سيب بر بدن
ادرار آور، ملين، ضد عفوني كننده، تقويت كننده عمومي بدن، محرك دستگاه گوارش و كبد، ضد روماتيسم.

 

ويژگي (مزاج):

سيب رسيده داراي طبيعت خنك، مرطوب و عمدتاً شيريني مي باشد. سيب كال داراي طبيعت خنك، مرطوب و ترشي است.

هشدار
از آنجاييكه سيب ميوه سردي مي باشد مصرف زياد آن مي تواند باعث مشكلات گوارشي و گاز دستگاه گوارش شود.

 

واد موجود در یک سیب

 

  • انرژی  ۲۵۸ كالری
  •   پروتیئن  ۱/۲ گرم
  •   چربی  ۱/۶ گرم
  •  مواد نشاسته‌ای  ۵۹/۶ گرم
  •  كلسیم  ۲۴ میلی گرم
  •   فسفر  ۱۰ میلی گرم
  •   آهن  ۱/۲ میلی گرم
  •   ویتامین آ  ۳۶۰ واحد
  •  ویتامین ب ۱  ۰/۱۵ میلی گرم
  •  ویتامین ب ۲  ۰/۰۸ میلی گرم
  •   ویتامین ب ۳  ۰/۱ میلی گرم
  •   ویتامین ث  ۱۸ میلی گرم

 

 

 

 

تصاویر انواع سیب :

 

سیب

سیب

سیب

سیب

سیب

سیب

سیب

سیب

سیب

سیب

سیب

سیب

سیب

سیب

 

منبع : گیاهان دارویی

نت انجل

پاسخی بگذارید