netahgel

سایت خبری، سرگرمی و آموزشی نت آنجل

طرز تهیه اسنک با خمیر فیلو

طرز تهیه اسنک با خمیر فیلو

طرز تهیه اسنک با خمیر فیلو

 

 

مواد لازم :

کره ……………………………………..75 گرم

جوز هندی ………………………………1 قاشق مربا خوری

اسفناج بدون ساقه ……………………….900 گرم

پنیر فتا ………………………………….100 گرم

پنیر چدار………………………………. 50 گرم

خمیر فیلو ……………………………….275 گرم

دارچین ………………………………….2 قاشق چایخوری

طرز تهیه :

1- ابتدا کره ذوب شده را درون تابه ای که مخصوص فر است بمالید . سپس اسفناج شسته شده را در ظرفی

جداگانه با جوز هندی مخلوط کرده و درش را بگذارید تا مدت 5 دقیقه بپزد . پس از آن اسفناج را در آبکش

ریخته تا آبش کاملا” گرفته شود .

 

 

2- فر را با دمای 160 درجه سانتی گراد روشن کنید . پنیر چدار و فتا را در ظرفی جداگانه با نمک و فلفل

مخلوط کنید . سپس ورقه های فیلو را در ظرفی که کره مالیده بودید پهن کنید و دوباره روی خمیر را کره

بمالید . دقت کنید که ورقه های فیلو خیلی سریع خشک می شوند . اگر آنها را استفاده نمی کنید درون نایلون

گذاشته تا خراب نشوند .

 

3- دوباره یک لایه دیگر ورقه های فیلو را روی ورقه های قبلی بگذارید و دوباره با قلم به آنها کره بمالید .

این کار را تا 3 بار تکرار کنید یعنی 3 بار ورقه ها را روی هم بگذارید .

 

4- حال پنیر و اسفناج را با هم مخلوط کرده و درون ورقه های خمیر فیلو بریزید سپس اضافه ها ولبه های

خمیر را مطابق شکل روی مواد برگردانید و در آخر دوباره با قلم روی خمیر کره بمالید و بگذارید به مدت

45 دقیقه بپزد . مجددا” دمای فر را به 200 درجه سانتی گراد افزایش داده و بگذارید 10 الی 15 دقیقه بپزد

تا جایی که روی خمیر طلایی رنگ شود .

این غذا را می توان به صورت سرد یا داغ میل نمود .

 

طرز تهیه اسنک با خمیر فیلو

منبع : آشپزی خاله سارا

پاسخی بگذارید